Nizip Ticaret Odasý uyelerinin ve calýþanlarýnýn geliþimine katký saðlamak amacýyla eðitim faaliyetleri duzenlemeye devam ediyor.
Bu kapsamda Gaziantep SMMM Odasý Nizip Temsilciliði ve Nizip Ticaret Odasý iþbirliði ile Nizip Ticaret Odasý Meclis toplantý salonunda On Muhasebe eðitimleri duzenleniyor.

Duzenlenen eðitimin acýlýþ konuþmasýný yapan Gaziantep SMMM Odasý Nizip Temsilcisi Necati Kýlýc, Ara eleman deðil, her zaman aranan eleman olunmasý gerektiðini belirtti.

Gun gectikce muhasebe mesleðinin zorlaþtýðýna deðinen Necati Kýlýc sozlerini þu þekilde surdurdu: Bu konuda bizlere daha cok calýþmak daha fazla eðitim almak ve daha cok teknolojiyi takip etmek duþuyor. Her zaman normal elaman bulmak mumkun ancak kalifiye eleman bulmak zor. Bu nedenle her zaman kendinizi yenilemeniz ve i geliþtirmeniz gerekiyor. Bu eðitim duzenlenmesinde emeði gecen Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Muþavirler Odasý Baþkaný Mehmet Nabioðlu na Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu na ve tum eðitimci arkadaþlarýma teþekkur eder saygýlar sunarým.

Surekli deðiþen mevzuatlar karþýsýnda eðitimlerin duzenlenmesi gerektiðini belirten Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Muþavirler Odasý Baþkaný Mehmet Nabioðlu þunlarý ifade etti: 2000 yýlýndan itibaren e-devlet sistemine gecilmesinin ardýndan mevzuatlar surekli deðiþmektedir. Bu nedenle yeni cýkan mevzuatlarý bertaraf etmenin tek yolu eðitimlerin duzenlenmesidir. Muhasebe camiasý Turkiye ekonomisine yon veren bir ailedir. Eðitim surecinizi tamamladýktan sonra iþ hayatýna atýldýðýnýzda sizleri zorlu bir surec karþýlayacaktýr. Bu zorlu sureci en kolay atlatmanýn yolu oðrenmekten gecmektedir. Oðrenirken iniþli cýkýþlý yollarda mutlaka olacaktýr ancak hedefinizden hicbir zaman vazgecmemeniz gerekir. Unutmayalým ki kaybettiðimizde deðil vazgectiðimizde yeniliriz. Bizler her zaman sizlere yardýmcý olmak icin varýz ve buradayýz. Bu ve buna benzer eðitimlerimizi duzenlemeye devam edeceðiz. Eðitimlerimiz duzenlenmesinde bizlere her zaman destek olan Nizip Ticaret Odasý na, Nizip Temsilcimiz Necati Kýlýc a ve yoneticilerine teþekkur ediyoruz . þeklinde konuþtu.

Duzenlenen eðitimler iki gun boyunca Nizip Ticaret Odasý nda devam edecek.