Nizip Ticaret Borsasýnda gerçekleþtirilen TS EN ISO 9001:2008KALÝTE YÖNETÝM SÝSTEMÝ belgesi 1. gözetim tetkiki neticesinde kalitestandartlarýmýz bir kez daha tam puan aldý.Türk Standartlarý Enstitüsü Belgelendirme Müdürlüðü Baþ Tetkik Görevlisi ErolGüneþ tarafýndan gerçekleþtirilen gözetim tetkiki sýrasýnda borsamýzda, KaliteYönetim Sistemi standartlarý çerçevesinde üye odaklý yapýlan çalýþmalarincelendi. Denetime Nizip Ticaret Borsasýný temsilen Kalite ve Akreditasyon SorumlusuAbuzer Küpeli katýldý.Baþarýlý tetkik sonrasý görüþlerini dile getirenErol Güneþ, Borsamýzdaki baþarýlý çalýþmalardan dolayý baþta Yönetim KuruluBaþkanýmýz Ýbrahim Sarý olmak üzere Yönetim Kurulumuzu ve emeði geçen tümpersonelleri tebrik etti. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, üye beklentileri,ihtiyaçlarý ve mevzuat þartlarýný karþýlama yolu ile üye memnuniyetininartýrýlmasýný öngören dünyaca kabul görmüþ bir kalite yönetimi sistemi biçimidir.ISO 9001:2008, kuruluþun organizasyonel yapýsýndan üyelerinin memnuniyetseviyesine, toplanan verilerin analiz edilmesinden süreçlerin etkin yönetimine,iç denetimlerden ve satýn almaya kadar pek çok noktada Kalite Yönetim Sistemikoþullarýný belirler.