Nizip Anadolu Ýmam Hatip Lisesi bu yýl üniversite sýnavýndabüyük bir baþarýya imza atarak LYS TS1 bölümünde Nizip?te 1. olan Salim AtayTürkiye?de 750. Sýrada yine ayný okulun öðrencileri ise ilk 10 bin içinde deyer aldýKonuyla ilgili konuþan okul müdürü Refik Yýlmaz, Dereceyegiren öðrencilerimiz okulumuz öðretmenlerinin özverili çalýþmalarýylagerçekleþtirilmiþtir. Kuruluþundan bu yana imam hatip nesli devletine vemilletine hizmet etmeyi, hainlere ve devlete karþý olanlara itibar etmemeyiþiar edinmiþtir diyerek þunlarý konuþtu.Ýmam hatip nesli yüce dinimizi kaynaðýndan öðrendiði içinsorgulayýcý ve eleþtirel bir tutum edinmektedir. Bu yüzden hainlere ve devletdüþmanlarýna itibar etmemektedir.? derece yapmýþ öðrencimiz salim atay,??hainlerin içerisinde imam hatiplilerin yok denecek kadar azlýðý imam hatipneslinin milletimiz için önemli olduðunu bir kez daha göstermiþtir. 2017-2018eðitim öðretim yýlýnda hem kýz hem de erkek öðrencilerimiz okulumuzu tercihettikleri takdirde hedeflerini gerçeklerine kesinlikle inanmalýdýrlar. Çünküokulumuza gelen öðrencilerin tümü yüksek kalitede bir eðitim anlayýþýyla ilmekilmek iþlenmektedir.