Referandumdan cýkan sonuc ile birlik ve beraberliðimizin daha da gucleneceðine inandýðýný belirten Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Ýstikrara baðlý olarak Turkiye nin guclu ekonomiyle uretim, istihdam ve buyumede hýzýný arttýracaktýr. dedi.

NTO Baþkaný Ozyurt, Ulke genelinde buyuk bir ozveriyle gercekleþtirilen referandumdan cýkan sonuclarýn hayýrlý olmasýný diledi.

Ozyurt, yaptýðý acýklamada, yuksek katýlýmýn saðlandýðý referandumda anayasa deðiþikliðinin kabul gorduðunu belirtti.

Sandýða giderek vatandaþlýk gorevini yerine getiren herkesi tebrik eden Ozyurt, þoyle devam etti: Beklentilerin uzerinde katýlýmýn saðlandýðý referandumdan cýkan sonucun ulkemize hayýrlar getirmesini umut ediyorum. Referandumdan cýkan sonucla birlik ve beraberliðimizin daha da gucleneceðine inanýyorum. Toplumun butun kesimlerinin sorumluluklarýnýn uzerinde calýþarak ulkemizi hedeflenen noktalara taþýyacaðýndan da þuphem yoktur. Biz guclu bir ulkeyiz ve geleceðin Turkiye si icin gucumuzu doðru yone kanalize edersek onumuzde hicbir engel kalmaz. Engelleri aþmak icin birlik ve beraberlik onemlidir, zor ve sýkýntýlý gunlerde bir ve beraber olan halkýmýzýn artýk her zaman bir ve beraber olmasýný istiyoruz. Hepimizin ortak hedefi buyuk Turkiye, bu ortak hedef icin elimizi hatta govdemizi taþýn altýna koymalýyýz ki duþmanlarýmýza fýrsat vermeyelim.

Referandum ulke gundeminden cýktýðýný artýk reformlar ve ekonomiye odaklanýlacaðýný vurgulayan Ozyurt, Ekonominin ana gundem olmasý butun alanlarý da olumlu etkileyecektir. Yapýsal reformlarla da geleceðin Turkiye si inþa edilecektir dedi.