Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Meclis ve Yonetim Kurulu uyeleri ile birlikte Nizip Kaymakam vekilliði gorevini yuruten Gaziantep Vali Yardýmcýsý Adil Nas ý makamýnda ziyaret etti.
Nizip Ticaret Odasý heyetini karþýlayan Vali yardýmcýsý Adil Nas, yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirerek, ayrýca her yerde ilcenin bircok sorunu ilgili makamlara ileterek cozum bulmaya calýþan Nizip Ticaret Odasý yoneticilerine teþekkur etti.
Yapýlan ziyaret ile ilgili bilgi veren NTO Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ise, bizler de Nizip Ticaret Odasý olarak Sayýn Gaziantep Vali Yardýmcýmýz Adil Nas beye Nizip e hoþ geldiniz demek icin buradayýz. Sayýn vali yardýmcýmýzýn da dediði gibi Nizip in sorunlarý ile ilgili goruþmeler yapacaðýz. Bizler Nizip Ticaret Odasý olarak gorevimiz olsun veya olmasýn memleketimiz icin her zaman elimizi taþýn altýna koyan bir kurumuz. Burada bulunduðunuz sure ve bundan sonraki donemlerde de memleketimizin geliþmesi icin faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyorum. Bu vesile ile sayýn kaymakamýmýz Harun Sarýfakýoðlullarý na da gecmiþ olsun dileklerimizi iletiyoruz. diyerek ev sahipliðinden dolayý Gaziantep Vali yardýmcýsý Adil Nas a teþekkur etti.
Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri Mehmet Ali Karabacak, Osman Alpaslan, Ersin Ozdemir, NTO Meclis Uyeleri Ali Kaya, Mehmet Yiðit, Mustafa Polat, Mehmet Daðlý, Fatih Ozturkmen, Mustafa Kaya, Huseyin Yaprak, NTO Danýþma Kurulu Uyesi Abdullah Altýnbaþ, NTO uyesi Murat Benzer ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu da katýldý.
![]()