Nizip Ýlçesi?nde liseler arasýnda düzenlenen bilgi yarýþmasýsona erdi.Nizip Ticaret Borsasý Konferans salonunda düzenlenen yarýþmanýn finaline; NizipKaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ veÞube Müdürleri, Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý, okulmüdürleri, öðretmenler ve öðrenciler katýldý. Saygý duruþunda bulunulmasýve Ýstiklal Marþý?nýn okunmasýnýn ardýndan baþlayan bilgi yarýþmasýfinalinde; Nizip Fen Lisesi, Hasan Çapan Anadolu Lisesi, Sosyal BilimlerLisesi, Anadolu Ýmam Hatip Lisesi, Türkan Okan Ömer Lisesi öðrencileri yarýþtý.Zorlu geçen ve uzun süre baþa baþ giden mücadeleyi Nizip Fen Lisesi birinciolarak tamamladý. Yarýþmada ikinci sýrayý Nizip Anadolu Ýmam Hatip Lisesi,üçüncü ise Nizip Sosyal Bilimler Lisesi oldu.Ýlçe Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, öðrencileri kutlayarak,"Bütün öðrencilerimiz benim nazarýmda birinci olmuþlardýr. Çünkü burasý vebu yapýlan yarýþmalar öðrencilerimizin sadece baþarýsýný göstermiyor. Kendineolan öz güveni de sergilemiþ oluyor. Bu nedenle de ben bu yarýþmaya sponsorolan Nizip Ticaret Borsasý yönetimine teþekkür ediyorum" dedi.Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, yarýþmaya katýlantüm öðrencilere elde ettikleri baþarýdan dolayý teþekkür ederek, "Sizlerbizlerin yarýnlarýsýnýz. Yarýnlarýmýzýn teminatýsýnýz. Ülkemizin sizöðrencilerimizden beklediði çok þeyler var" diye konuþtu.