Referandumdan çýkan sonuç ile birlik ve beraberliðimizindaha da güçleneceðine inandýðýný belirten Nizip Ticaret Odasý (NTO) YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, ?Ýstikrara baðlý olarak Türkiye?nin güçlüekonomiyle üretim, istihdam ve büyümede hýzýný arttýracaktýr.? dedi.NTO Baþkaný Özyurt, Ülke genelinde büyük bir özveriylegerçekleþtirilen referandumdan çýkan sonuçlarýn hayýrlý olmasýný diledi.Özyurt, yaptýðý açýklamada, yüksek katýlýmýn saðlandýðýreferandumda anayasa deðiþikliðinin kabul gördüðünü belirtti.Sandýða giderek vatandaþlýk görevini yerine getiren herkesitebrik eden Özyurt, þöyle devam etti:?Beklentilerin üzerinde katýlýmýn saðlandýðý referandumdançýkan sonucun ülkemize hayýrlar getirmesini umut ediyorum. Referandumdan çýkansonuçla birlik ve beraberliðimizin daha da güçleneceðine inanýyorum. Toplumunbütün kesimlerinin sorumluluklarýnýn üzerinde çalýþarak ülkemizi hedeflenennoktalara taþýyacaðýndan da þüphem yoktur. Biz güçlü bir ülkeyiz ve geleceðinTürkiye?si için gücümüzü doðru yöne kanalize edersek önümüzde hiçbir engelkalmaz. Engelleri aþmak için birlik ve beraberlik önemlidir, zor ve sýkýntýlýgünlerde bir ve beraber olan halkýmýzýn artýk her zaman bir ve beraber olmasýnýistiyoruz. Hepimizin ortak hedefi büyük Türkiye, bu ortak hedef için elimizihatta gövdemizi taþýn altýna koymalýyýz ki düþmanlarýmýza fýrsat vermeyelim.?Referandum ülke gündeminden çýktýðýný artýk reformlar veekonomiye odaklanýlacaðýný vurgulayan Özyurt, ?Ekonominin ana gündem olmasýbütün alanlarý da olumlu etkileyecektir. Yapýsal reformlarla da geleceðinTürkiye?si inþa edilecektir? dedi.