Nizip Mahalle Muhtarlarýtarafýndan kurulan Nizip Muhtar Spor bugün Nizip Ticaret Borsasý ile NizipZiraat Odasý?ný ziyaret ettiler. Ýlk ziyaretlerini TicaretBorsasýna gerçekleþtiren Nizip Muhtar Spor?u Nizip Ticaret Borsasý YönetimKurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý ZekeriyaÖzgen, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Meclis Baþkaný MahmutÞahin, Meclis Üyesi Ahmet Polat ve Genel Sekreter Eray ölçal katýldý. Karþýlýklý sohbet þeklindegeçen ziyarette Nizip Muhtar Spor olarak söz alan Fevkani Mahallesi MuhtarýÝbrahim Halil Polat Muhtar Sporun kurulmasýnda baþta Nizip TicaretBorsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý olmak üzere emeði geçenherkese teþekkürlerini ileterek, Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý?yayardýmlarýndan dolayý plaket takdim etti. Daha sonra Ziraat OdasýBaþkaný Sýddýk Durmaz?ý da ziyaret eden Nizip Muhtar Spor üyeleri burada dakatký ve desteklerinden dolayý Ziraat Odasý Baþkaný Durmaz?a teþekkür ettiler.Yapýlan ziyaretin sonunda Muhtar Spor adýna Mevlana Mahallesi Muhtarý HalilKayan tarafýndan Ziraat odasý baþkaný Durmaz?a plaket verildi.