Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin,Büyükþehir Belediyesi, Eðitim Birsen ve Memur Sen Nizip Ýlçe Temsilciliðitarafýndan organize edilen istiþare toplantýsýna katýldý. Beðer Restaurant?ta düzenlenen ve Okul Müdürleri veöðretmenlerin de hazýr bulunduðu toplantýda konuþan Fatma Þahin, Nizipilçesinin yanýnda büyük bir yere sahip olduðunu bu nedenle de Nizip?in yapýlantüm hizmetlerin en iyisine layýk olduklarýný söyledi. Öðretmenlik mesleðinin önemine de vurgu yapan Þahin,öðretmenlerimiz bizler için çok önemlidir çünkü onlarýn yaptýðý meslekpeygamberlik mesleðidir yaptýklarý iþ çok önemlidir. Bu nedenle bu yeni süreçtede öðretmenlerimize de büyük görevler düþüyor onlar bizim eðitim ordumuz eðerbu ordumuz her zaman bu þekilde dimdik durur milletin yanýnda yer alýrlarsa Allah?ýnizniyle bu sürecide bundan sonraki süreçleri de kolay bir þekilde atlatýrýzþeklinde konuþtu. Düzenlenen toplantýya, Nizip Belediye Baþkaný Hacý FevziAkdoðan, Büyükþehir Belediye Baþkan vekili Latif Karadað, AK Parti Ýlçe BaþkanýFatih Uzunaslan, Belediye Baþkan yardýmcýsý Salih Uygur, Belediye Meclisüyeleri Mustafa Doktoroðlu, Ahmet Kýlýç ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürü CengizGündeþ Katýldý.