Nizip Ticaret Borsasý Meclis ve YönetimKurulu Üyeleri ile birlikte Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman?ý makamýndaziyaret ettiler.Karþýlýklý sohbet ortamýnda geçen ziyaretteNizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý Nizip Ýlçesindegörevli emniyet teþkilatýnýn çalýþmalarý takdirle karþýladýðýný ifade ederek ,Ýlçe Emniyet Müdürlüðünün çalýþmalarýna her zaman Nizip Ticaret Borsasýolarak destek vermeye hazýr olacaklarýný ifade etti.Yapýlan ziyaretten memnuniyetini dile getirenÝlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman Ýlçenin emniyet ve asayiþi hakkýnda bilgiler verip, Nizip Ýlçe Emniyetine desteklerini esirgemeyen Nizip TicaretBorsasý Baþkanlarýma ve Yöneticilerine teþekkür eder ,saygýlarýmý sunarým dedi.Ziyarete Nizip Ticaret Borsasý Yönetim KuruluBaþkaný Ýbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Zekeriya Özgen , MeclisBaþkaný Mahmut Þahin, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Haþim Aslan, Meclisüyelerimiz Ahmet Polat, Reþat Oktay, Kemal Çetinkaya ,Harun Aslan veGenel Sekreter M.Eray Ölçal katýl