Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ve Gençlik HizmetleriSpor Ýlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar ile birlikte Fýrat Mahallesi?nde bulunanGençlik Merkezi?ni ziyaret eden Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, kurumdakikurslarý ziyaret ederek verilen hizmetlerle ilgili kurum müdürü Faruk Çiçek?tenbilgi aldý. Kurumdaki tüm kurslarý gezen Akdoðan kurs alan kursiyerlesohbet ederek onlara bir isteklerinin olup olmadýðýný var ise hemen çözeceðinibelirtip kursiyerlere þunlarý söyledi. Tenkit ve uyarý biz idarecileri hizaya getirir bu nedenlebunu güzel bir þekilde yapmanýzý istiyorum yanlýþ bir þey varsa düzeltmeniz,eksik bir þey varsa bunu istemeniz lazým ki biz o eksiði de giderelim iþtebunun için varsa bir hatamýz bizleri uyarmanýzý istiyorum çünkü bazen bizlerdikkat etmeyebiliriz sizler bizlerin görmediðini daha rahat görürsünüz þeklindekonuþtu. Buradaki ziyaretini sonlandýran Akdoðan, daha sonra KapalýSpor Salonu?na geçerek oradaki öðrenci, antrenör ve kursiyerlerle buluþarakbundan böyle sportif faaliyetler açýsýnda hiç bir kulübün ve sporcunun maddi vemanevi olarak sorun yaþamayacaðýný belirterek daima yanlarýnda olacaklarýnýsöyledi.