Nizip Vergi Dairesi Muduresi Gulay Mýzraklý ve Nizip Vergi Dairesi Mudur Yardýmcýsý Mehmet Aðcan 28.Vergi Haftasý Etkinlikleri cercevesinde Nizip Ticaret Odasý ný ziyarette bulundular.

Vergi vermenin kutsal bir gorev olduðuna vurgu yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat sozlerini þu þekilde surdurdu. Vergi haftasý etkinlikleri cercevesinde Nizip Vergi Dairesi Muduru ve ekip arkadaþlarý ile birlikte odamýzý ziyaret etmektedirler. Kendilerine yapmýþ olduðu bu anlamlý ziyaretten dolayý teþekkur ederim. Ulkemizin en onemli kaynaðý muhakkak ki vergilerdir. Vatandaþlarýmýz vergilerini oderken, devletimiz de bu gelirleri kamu hizmeti olarak vatandaþlarýmýza ulaþtýrmaktadýr. Bu baðlamda bizlere duþende vergi odemenin kutsal bir vatandaþlýk gorevi olduðunu, vergi haftasý munasebetiyle vergi bilincini arttýrmak, vatandaþlarýmýza bunu aþýlamak ve ileriki nesillere bu bilinci aktarmaktýr. Bu kapsamda da Nizip Ticaret Odasý olarak belirli donemlerde yuksek duzeyde vergi odeyen uyelerimize odul toreni yapmaktayýz. Bu yýlda yine yakýn bir tarihte vergi odul torenimizi yapacaðýz. Gelirleri ile ulke ekonomisine katkýda bulunan uyelerimizin ve bu gelirlerin toplanmasý ve devletimize ulaþtýrýlmasýnda emeði gecen tum kamu ve vergi dairesi personellerinin vergi haftasýný kutluyorum . þeklinde konuþtu.

Nizip Vergi Dairesi Muduresi Gulay Mýzraklý da yaptýðý acýklamada; 28. Vergi haftasýný kutluyoruz bu kapsamda Odamýzý ziyaret etmekteyiz. Bu ziyaretteki amacýmýz vergi bilincini ve vergi vermenin onemini hatýrlatmaktýr. Nizip Ticaret Odasý ile surekli iþbirliði icerisindeyiz onumuzdeki donemlerde de bu iþbirliðimiz bozulmadan devam edecektir. Ben Nizip Ticaret Odasý uyelerine ve Yonetim Kuruluna bugune kadar Nizip Vergi Dairesi ne vermiþ olduklarý desteklerden dolayý teþekkur ediyorum dedi.

Gercekleþen ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu baþkan yardýmcýsý Abdulkadir Akkuþ, Yonetim Kurulu Uyesi Mehmet Ali Karabacak da katýldý.