Artý Eðitim Kurumlarýnda eðitim alan öðrenciler bugün YGStatbikat sýnavýna girdi. Gerçek bir sýnavý aratmayan uygulamalarýn olduðu sýnavöncesinde öðrencilerin üst aramasý yapýldý. Daha sonra ise öðrenciler sýnavagirecekleri salonlarý yönlendirildi. Konuyla ilgili konuþan Artý Eðitim Kurumlarý Kurucu MüdürüYakup Kurtaran, kurum olarak bünyemizde eðitimalan öðrenciler arasýnda YGS Tatbikat Sýnavýný yaptýklarýný söyledi. Ýkincisini düzenlenen YGS Tatbikat Sýnavýna katýlýmýn yoðunolduðunu ve gerçek bir sýnav gibi uygulamalarýn yapýldýðýný söyleyen Kurtaran,sözlerine þöyle devam etti. ??Bu sýnavdaki amaç 2 hafta sonra yapýlacak olan YGSsýnavýna öðrencilerimize hazýrlamaktýr. Gerçekleþen bu sýnavla öðrencilerinsýnav stresi ve heyecanlarýný atlatacaklarýný inanýyorum çünkü bizler sýnavöncesinde öðrencilerimizin gerçek bir sýnava girer gibi tüm kurallarýnauyguluyoruz yani burada Artý Eðitim Kurumlarýnýn tüm çalýþanlarý yapýlansýnavýn gerçek bir sýnav gibi olduðunu yansýtmak ve öðrencilere bu ciddiyikavramasýný saðlayarak gerçek YGS sýnavýnda daha rahat bir sýnav geçirmelerinisaðlamak için çalýþtýklarýný söyledi.