Beþ dakikalýk görüþmelerimizde neler diyebilirim sana? Ah yüreðim ve o hasretler… Nasýl taþýrsýnýz beni? Ah þu beþ dakika. Kaybettiklerimiz. Gidenler. Ümitlerimiz. Ve bunlarýn niyatinde kýrgýn duruþlarýmýz. *Ama sana yine de özet geçeyim: Bu… Okumaya devam et →
Kaynak...

Beþ dakikalýk görüþmelerimizde neler diyebilirim sana? Ah yüreðim ve o hasretler… Nasýl taþýrsýnýz beni? Ah þu beþ dakika. Kaybettiklerimiz. Gidenler. Ümitlerimiz. Ve bunlarýn niyatinde kýrgýn duruþlarýmýz. *Ama sana yine de özet geçeyim:

Bu yýl bahçemizdeki portakal aðacý çiçek vermedi. Hortum hala kýsa geliyor. Bütün bahçeyi sulamak zor olsa da bir þekilde yapýyorum. Geçen nisan ayýnda ektiðim maydonozlar da gövermedi. Akþamlarý yine eskisi gibi çay demliyorum. Sen sanki varsýn diye iki yemek kaþýðý çayý demliðe koyuyorum. Ve sanki varsýn diye limonu eksik etmiyorum. Erken yatýþýn ve erken kalkýþýna bu defa ben alýþtým. Çok bereketli oluyormuþ. Saat dörtte kalkýyorum. Bu kalkýþlara Müzeyyen ablanýn horozunun sesi de eþlik ediyor. Anlayacaðým sen sanki varsýn diye yaþýyorum. Bak beþ dakikakýmýz doldu, þimdi veda vakti….