Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve beraberindeki yönetimkurulu ve meclis üyeleri ile birlikte Gaziantep Baro Baþkanlýðý?na seçilenAvukat Ýskender Kahraman, Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliði GenelSekreterliði?ne atanan Uzman Dr. Ömer Aykut ve Gaziantep Kamu HastaneleriBirliði Ýdari Hizmetler Baþkaný Abdullah Uzunaslan?a hayýrlý olsun ziyaretindebulundular.Görevlerine yeni seçilen ve atama yapýlan Kurum Amirleri?ne baþarýlardileyen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ?Hep birlikteDevletimizin birlik ve bütünlüðü adýna faydalý iþler yapacaðýmýza inanýyorum.?dedi.Kurumlarýn baþarýlarýna sürekli destek olduklarýnývurgulayan NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; ?Kamu kurum vekuruluþlarýyla geçmiþte iþbirliði içerisinde çalýþýlarak baþarýlý iþlere imzaattýk. Biz geçmiþte olduðu gibi bugün ve gelecekte de kamu kurum vekuruluþlarýmýz ile bizi ilgilendiren veya ilgilendirmeyen her konuda iþbirliðiiçerisinde çalýþmaya hazýrýz. Ortak akýlla hareket etmek ilçemizin ve ülkemizinfaydasýna olacaktýr. Nizip Ticaret Odasý olarak birçok faaliyetleriçerisindeyiz. Odamýza kayýtlý bulunan üyelerimize ve bölgemizin sosyalhayatýna katký saðlamak için çalýþmalarýmýz hýz kemeden devam etmektedir.?þeklinde konuþtu.Ziyaretlerden duyduklarý memnuniyeti ifade eden GaziantepBaro Baþkaný Avukat Ýskender Kahraman, Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliði GenelSekreteri Uzman Dr. Ömer Aykut ve Gaziantep Kamu Hastaneleri Birliði ÝdariHizmetler Baþkaný Abdullah Uzunaslan, Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna veüyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerden dolayý teþekkür ederek Nizip TicaretOdasý ile her zaman iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýr olduklarýnýbelirttiler.Gerçekleþen ziyaretlere NTO Yönetim Kurulu Baþkan YardýmcýsýMahmut Polat, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Ali Karabacak, Ömer Delibalta,Ersin Özdemir, Osman Alpaslan, NTOMeclis Üyeleri Mehmet Erdoðan, Mehmet Daðlý, Reþat Özberk, Hüseyin Yaprak,Müslüm Aksoy, Ali Kaya, NTO Disiplin Kurulu Baþkaný Bekir Karabacak, NTODanýþma Kurulu Üyesi Bülent Öðüt, Þakir Öztekin ve NTO Genel Sekreteri SerpilGündoðdu katýldý.