Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve meclis uyeleri, Gaziantep Ticaret Odasý (GTO) yonetim kuruluna hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.

Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Gaziantep Ticaret Odasý yonetimine ve genel sekreterine yeni gorevlerinde baþarýlar dileyerek, Biz her zaman dediðimiz gibi Nizip li deðil Gaziantep li olmaktan her zaman gurur duymaktayýz. dedi.

Gaziantep Ticaret Odasý ve Nizip Ticaret Odasý nýn kardeþliðinin daim olacaðýný vurgulayan NTO Baþkaný Ozyurt, Þehrin ekonomisini, sosyal hayatýný, birlikteliðini daha ileriye goturmek icin hep beraber calýþacaðýz. Bu birlikteliðimizi hem birleþtirici hem de geliþtirici bir þekilde devam ettireceðiz. Bizler Gaziantep te iken Nizip liyiz diyoruz ancak Gaziantep dýþýna cýktýðýmýzda biz Nizip deðil Gaziantep liyiz diyoruz ve bunu soylemekten de gurur duyuyoruz. þeklinde konuþtu.

GTO Yonetim Kurulu Baþkaný Beyhan Hýdýroðlu da ziyarette yaptýðý konuþmada, iki Oda nýn 5 yýl once imzalanan protokolle kardeþ oda olduklarýný belirterek, bu kardeþliðin birlik ve beraberliði pekiþtirdiðini soyledi.

Nizip in geliþimini takdirle izlediklerini ifade eden Hýdýroðlu, Yýllardýr Nizip Ticaret Odamýzla iyi iliþkiler icerisindeyiz. Ýhtiyac duyulan her alanda destek olma gayreti icerisinde olduk, olmaya da devam edeceðiz. Nizip in geliþimi bizleri mutlu ediyor. Zeytin ve zeytinyaðý, buro mobilyalarý, sabun ve fýstýkcýlýk gibi alanlarda onemli mesafe kaydeden ilcemizin ilerleyen yýllarda daha iyi yerlerde olacaðýna inanýyoruz diye konuþtu.

Gercekleþen ziyarete, GTO Meclis Baþkaný Settar Konukoðlu, Meclis Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Torer, GTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Sadýk Kocak, GTO Muhasip Uyesi Mustafa Sami Akay, GTO Yonetim Kurulu uyeleri Ýbrahim Halil Zengin, Huseyin Husnu Ozguler, Kamil Tosun, Murat Karakaþ ve Mehmet Bulent Evyapan, NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri, Mehmet Ali Karabacak, Omer Delibalta, Osman Alpaslan, Ersin Ozdemir, NTO Meclis Uyeleri Mehmet Erdoðan, Mehmet Daðlý, Reþat Ozberk, Huseyin Yaprak, Muslum Aksoy, Ali Kaya, NTO Disiplin Kurulu Baþkaný Bekir Karabacak, NTO Danýþma Kurulu Uyesi Bulent Oðut, Þakir Oztekin ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu da katýldý.

Ziyaret sonunda hatýra fotoðrafý cektirildi.