Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim SarýYönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Ýstanbul?da meydana gelen terörsaldýrýsýnda þehit olan polis memurlarý için Ýlçe Emniyet Müdürü MustafaYaman?a taziye ziyaretinde bulundu. Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Meclis veYönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Emniyet Müdürü Yaman?ýmakamýnda ziyaret eden Ýbrahim Sarý, terör saldýrýsýnda þehit olan polismemurlarý ve sivil vatandaþlar için taziyelerini iletti. Yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden EmniyetMüdürü Yaman,??Biz bugüne kadar milleten almýþ olduðumuz destekle mücadelemizedevam ettik bundan sonra da ayný þekilde yýlmadan mücadelemizi sürdüreceðiz bizlergerek yapýlan bu ziyaretlerle gerekse verilen desteklerle daha azimli oluyoruz.Bu nedenle bu anlamlý ziyaretlerinden dolayý Nizip Ticaret Borsasý yönetimineteþekkür ediyorum?? dedi. Ýbrahim Sarý ise, Ýstanbul?da meydana gelen hain terörsaldýrýsý sonucunda çevik kuvvet polislerimiz ve vatandaþlarýmýz þehit oldu.Þehitlerimize yüce Allah?tan rahmet yaralý olanlara da acil þifalardiliyoruz, bizler polisimizin ve askerimizin her zaman yanýndayýz?þeklinde konuþtu.