Nizip Belediyesi tarafýndan düzenlenen istiþare toplantýsýnakatýlan AK Parti Genel Sekreteri Abdulahmit Gül, ilçedeki Oda Baþkanlarý veMahalle Muhtarlarýyla bir araya geldi. Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, AK Parti Nizip ÝlçeBaþkaný Fatih Uzunaslan ve Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkan vekili LatifKaradað?ýn da hazýr bulunduðu toplantýda Nizip için yapýlacak hizmetler elealýndý. Toplantýnýn ana konusu olan ilçeye yapýlacak olan 300yataklý Hastane ve TOKÝ evleri için fikir alýþveriþinde bulunan Gül, burada STKBaþkanlarýndan gelen önerileri dinleyerek yapýlacak hizmetlerin yerleri ileilgili fikir alarak baþkan ve muhtarlardan gelen talepleri not aldý. Nizip?in siyasi destek konusunda þanslý ve güçlü bir ilçeolduðunu belirten Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýlçenin birçok hizmetekavuþtuðunu söyleyerek yeni hizmetlere de ev sahipliði yapacaðýný kaydetti.Baþkan Akdoðan konuþmasýnda; ?Bu nedenle bugün buradayýz, ilçemize yaptýrýlacakolan hastanenin yeri ve konumu hakkýnda fikir alýp gerek oda baþkanlarýmýzýngerekse mahalle muhtarlarýmýzýn taleplerini alýp Ankara?ya ileteceðiz? diyerekdesteklerinden dolayý AK Parti Genel Sekreteri Abdulahmit Gül?e teþekkür etti. Yapýlacak olan hizmetlerle ile bilgi veren Abdulhamit Gülise, bu tür kalýcý hizmetlerde ortak akýlýn büyük bir önemi olduðuna iþaretetti. Gül; ?Yapýlacak olanhizmetlerimizi vatandaþlarýmýzýn ilçedeki temsilcileri olan STK Baþkanlarý veMahalle Muhtarlarýna sunduk. Onlar neye karar verirse bizlerde Ankara?dakiçalýþmalarýmýzý bu þekilde yürüteceðiz. Ben yapýlacak olan yeni hizmet veyatýrýmlarýn þimdiden ilçemize hayýrlý olmasýný diliyorum? diyerekkonuþmalarýný tamamladý. Toplantýda ayrýca Karþýyaka Mahallesi?ne taziye evi yaptýranhayýrsever Burhan Bölükbaþý ve Babasý Hacý Müslüm Bölükbaþý?na plaket takdim edildi.Buradaki programýný sonlandýran Gül, Nizip ilçesine yapýlmasý planlanan TOKÝevlerinin yerinde incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrýldý.