Büyükþehir Belediyesitarafýndan yapýlacak olan Çamlýk Mesire Alaný?nda baþlayan ve hýzlý bir þekildedevam eden çalýþmalarý yerinde görmek ve bilgi almak için alana giden BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Büyükþehir Belediye Baþkan vekili Latif Karadað veÝstasyon Mahallesi Muhtarý Recep Þeker ile birlikte alanda incelemelerdebulunarak yetkililerden bilgi aldý. Büyük bir kýsmý tamamlananmesire alanýnýn tamamýný gezen Akdoðan, gerek eksik kalan gerekse de yapýlmasýgerekenler konusunda talimat verdi. Konuyla ilgili konuþanBelediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Allah?a þükürler olsun Büyükþehir BelediyeBaþkanýmýz Fatma Þahin hanýmefendinin destekleriyle ve ilçeye sunmuþ olduðuhizmetleriyle hayallerimiz gerçek oluyor. Ýnþallah 3 ay gibi bir zaman dilimisonrasýnda burayý cývýl cývýl bir þekilde hep birlikte göreceðiz ben bu güzelhizmeti ilçemize kazandýran Fatma Þahin Baþkanýmýza teþekkür ediyor bu mesirealanýn ilçemize hayýrlý olmasýný diliyorum þeklinde konuþtu. Büyükþehir Belediye Baþkanvekili Latif Karadað ise, yýllardan bu yana beklenen çalýþmada sona gelmeninheyecaný ve sevinci içerisindeyiz bu kapsamda 40 dönümlük bir alan üzerindebaþlatýlan mesire alaný çalýþmalarý son hýz devam ediyor yaklaþýk 3 ay gibi birsüre içerisinde buranýn tamamlanmasýný hedefliyoruz bu alan içerisinde 2kafeterya, mescit, cami, çeþmeler, wc?ler, oyun gruplarý, yürüyüþ alanlarýolacaktýr ben bu çalýþmanýn þimdiden tüm Nizip halkýna hayýrlý olmasýnýdiliyorum dedi. Ýstasyon Mahallesi MuhtarýRecep Þeker?de, Mahallemiz sýnýrlarý içerisinde yapýmý devam eden ve en kýsazamanda hizmet verecek olan bu mesire alanýný ilçemize kazandýran ve emeðigeçen herkese teþekkür ediyorum dedi.