Nizip?te Atatürk Bulvarý üzerinde ?Turan Bakkaliye? adýaltýnda hizmet veren ayný zamanda Saha Mahallesi Muhtarlýðý görevini debaþarýyla yürüten Cevdet Turan, geride býraktýðý 64 yýllýk meslek aþký hakkýndaönemli bilgiler verdi. Saha Mahallesinin sevilen esnafý ve Mahalle Muhtarý CevdetTuran, 2 yaþýnda babasýnýn elinden tutup getirdiði günden bu yana tam 64 yýlgeçtiðini söyleyerek Mahalle Muhtarlýðý ve esnaflýðý bir arada yürüttüðünüvurguladý. Yapmýþ olduðu çalýþmalarý NRT mikrofonlarýna anlatan Cevdet Turan;?Ben 2 yaþýndan bu yana baba mesleðime devam ediyorum. 2 yaþýnda babamýn yanýnageldiðimde bende bu iþi yapacaðýma ve baba mesleðini devam edeceðime inandým veo günden bu güne ayný iþle uðraþýyorum. O günden buyana iþimi en iyi þekildeyapmaya ve anne ve babama ve güzel Nizip?ime layýk olmaya hizmet etmeyeçalýþýyorum. Ben geçmiþ zamanda hiç dýþarý gitmedim, bayram demedim, hafta sonudemedim, hep çalýþtým ve çalýþmaya da devam edeceðim. Çünkü iþimi ve insanlarahizmet etmeyi seviyorum, bir gün bile olsun gerek bu mesleðimden gerekse MahalleMuhtarlýðý görevinden hiç býkmadým ve býkmadan da ömrümün sonuna gücümünyettiði güne kadar devam edeceðim? dedi.