Nizip Ticaret Odasý tarafýndan,?Nizip Sen Çok Yaþa? adý altýndaKan Baðýþý Kampanyasý düzenlendi. KanBaðýþý Kampanyasý?na Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt baþta olmak üzere,Oda üyeleri, Firma sahipleri ve vatandaþlarda destek verdi. NizipTicaret Odasý ve Türk Kýzýlayý Nizip Þubesi iþbirliði ile "Nizip Sen ÇokYaþa" sloganýyla geleneksel hale getirilen Kan Baðýþý Kampanyasý AyþeBeþir Özyurt Kýzýlay Kan Merkezi?nde gerçekleþti. Kanbaðýþý kampanyasýna destek verenlere teþekkür eden Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ?Nizip Ticaret Odasý olarak sosyal sorumlulukprojeleri kapsamýnda hazýrlanan Kan baðýþýnýn önemi bilinciyle hareket ettiklerinisöyledi. KýzýlayKan Merkezi?nin birçok ilde dahi bulunmadýðýnýn altýný çizen ve Nizip?te AyþeBeþir Özyurt Kýzýlay Kan Merkezi?nin hizmete açýldýðýný vurgulayan NTO baþkanýÖzyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Sosyalsorumluluðumuzun gereðini yerine getirmekten büyük mutluluk duymaktayýz. Herkesinbir gün kana ihtiyacý olabilir, çünkü kan hayattýr. Türk Kýzýlay?ýnýn kantaleplerine cevap verebilmesi için stoklarýnýn her zaman yeterli olmasýgerekir. Bizlerde Nizip?te hizmete yeni açýlan Ayþe Beþir Özyurt Kýzýlay KanMerkezi?nin hem tanýtýmýný yapmak hem de yaþatmak adýna böyle bir faaliyetdüzenlemekteyiz. Nizip Ticaret Odasý olarak hem can kurtarmak hem de hayýriþlemek adýna bu kan baðýþý kampanyalarýmýza devam edeceðiz.? þeklinde konuþtu. AyþeBeþir Özyurt Kýzýlay Kan Merkezi?nin Nizip?te fiilen faaliyete girdiðinibelirten Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý sözlerini þu þekilde sürdürdü:? Kan merkezimizde hem daha hijyenik hem de daha uygun þartlarda kan vermeiþlemi gerçekleþecektir. Bizlerde Nizip Ticaret Odasý?nýn düzenlemiþ olduðu kanbaðýþý kampanyasýna bir parça katký saðlamak amacýyla buradayýz. Ben bu kanmerkezinin açýlmasýna katký sunan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt?a, Türk Kýzýlayý Nizip Þubesi Baþkaný Kasým Çiçektaþ?a, canlabaþla çalýþan çalýþanlarýna ve bu kan merkezini yaptýran Özyurt ailesine çokteþekkür ediyorum. Çok nadir ilçede bulunan bu kan merkezimizi ayakta tutarakdaha dinamik hale getireceðiz.? dedi. Gerçekleþenkampanyaya Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip TicaretOdasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Mahmut Polat, Abdulkadir Akkuþ, NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin ve Danýþma Kurulu üyeleri, odaüyeleri, firma çalýþanlarý ve çok sayýda vatandaþýmýz da kan vererek destekverdi.