Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Nizip Ýlçe EmniyetMüdürü Mustafa Yaman ve Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Yavuz Oruç ilebirlikte Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve NizipTicaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu?nu makamýnda ziyaret ettiler.Yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt Nizip Kaymakamý HarunSarýfakýoðullarý, Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ve Nizip ÝlçeJandarma Komutaný Binbaþý Yavuz Oruç?a teþekkür etti. Gerçekleþen ziyarette gündemdeki son geliþmeler görüþülerek,NTO yönetim kurulu baþkaný Özyurt tarafýndan Nizip Ticaret Odasý?nýn yapmýþolduðu faaliyetler, projeler ve çalýþmalarý hakkýnda bilgiler verildi.Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý ise: ?Ýlçemizdebulunan kamu kurumlarý ve sivil toplum kuruluþlarý yapacaðýmýz çalýþmalar vefaaliyetler bizim için çok önemli. Temennimiz o ki bu diyaloglar Nizip?e önemlihizmetler olarak geri dönecek. Bizler iþadamlarýmýzýn her zaman yanýnýzdayýzüzerimize ne görev düþerse sizlere destek vermeye hazýrýz.? þeklinde konuþtu.