Nizip Ticaret Odasý ve Turk Kýzýlayý Nizip Þubesi iþbirliði ile "Nizip Sen Cok Yaþa" sloganýyla geleneksel hale getirilen Kan Baðýþý Kampanyasý Ayþe Beþir Ozyurt Kýzýlay Kan Merkezi nde gercekleþti.
Kan baðýþý kampanyasýna destek verenlere teþekkur eden Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Nizip Ticaret Odasý olarak yapmýþ olduðumuz sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda kan baðýþýnýn oneminin bilinciyle hareket ediyoruz. dedi.
Bircok ilde bulunmayan Ayþe Beþir Ozyurt Kýzýlay Kan Merkezi nin Nizip te hizmete acýldýðýný vurgulayan NTO baþkaný Ozyurt sozlerini þu þekilde surdurdu: Sosyal sorumluluðumuzun gereðini yerine getirmekten buyuk mutluluk duymaktayýz. Herkesin bir gun kana ihtiyacý olabilir, cunku kan hayattýr. Turk Kýzýlay ýnýn kan taleplerine cevap verebilmesi icin stoklarýnýn her zaman yeterli olmasý gerekir. Bizlerde Nizip te hizmete yeni acýlan Ayþe Beþir Ozyurt Kýzýlay Kan Merkezi nin hem tanýtýmýný yapmak hem de yaþatmak adýna boyle bir faaliyet duzenlemekteyiz. Nizip Ticaret Odasý olarak hem can kurtarmak hem de hayýr iþlemek adýna bu kan baðýþý kampanyalarýmýza devam edeceðiz. þeklinde konuþtu.
Ayþe Beþir Ozyurt Kýzýlay Kan Merkezi nin Nizip te fiilen faaliyete girdiðini belirten Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý sozlerini þu þekilde surdurdu: Kan merkezimizde hem daha hijyenik hem de daha uygun þartlarda kan verme iþlemi gercekleþecektir. Bizlerde Nizip Ticaret Odasý nýn duzenlemiþ olduðu kan baðýþý kampanyasýna bir parca katký saðlamak amacýyla buradayýz. Ben bu kan merkezinin acýlmasýna katký sunan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt a, Turk Kýzýlayý Nizip Þubesi Baþkaný Kasým Cicektaþ a, canla baþla calýþan calýþanlarýna ve bu kan merkezini yaptýran Ozyurt ailesine cok teþekkur ediyorum. Cok nadir ilcede bulunan bu kan merkezimizi ayakta tutarak daha dinamik hale getireceðiz. dedi.
Gercekleþen kampanyaya Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Mahmut Polat, Abdulkadir Akkuþ, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu, Meclis, Disiplin ve Danýþma Kurulu uyeleri, oda uyeleri, firma calýþanlarý ve cok sayýda vatandaþýmýz da kan vererek destek verdi.
![]()