Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Nizip Ýlce Emniyet Muduru Mustafa Yaman ve Nizip Ýlce Jandarma Komutaný Binbaþý Yavuz Oruc ile birlikte Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu nu makamýnda ziyaret ettiler.
Yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Nizip Ýlce Emniyet Muduru Mustafa Yaman ve Nizip Ýlce Jandarma Komutaný Binbaþý Yavuz Oruc a teþekkur etti.
Gercekleþen ziyarette gundemdeki son geliþmeler goruþulerek, NTO yonetim kurulu baþkaný Ozyurt tarafýndan Nizip Ticaret Odasý nýn yapmýþ olduðu faaliyetler, projeler ve calýþmalarý hakkýnda bilgiler verdi.
Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý ise: Ýlcemizde bulunan kamu kurumlarý ve sivil toplum kuruluþlarý yapacaðýmýz calýþmalar ve faaliyetler bizim icin cok onemli. Temennimiz o ki bu diyaloglar Nizip e onemli hizmetler olarak geri donecek. Bizler iþadamlarýmýzýn her zaman yanýnýzdayýz uzerimize ne gorev duþerse sizlere destek vermeye hazýrýz. þeklinde konuþtu.
![]()