Gaziantep Üniversitesi(GAÜN) Nizip Meslek Yüksekokulu Toplumsal Duyarlýlýk Projeleri Koordinatörü veProje Yürütücüsü Öðretim görevlisi Veliddin Çiftci, Gýda Teknolojisi Programýöðrencileriyle yürüttükleri ?1 Kan 3 Can? projesi kapsamýnda kan baðýþýndabulundu. Okul Kampüsünde gerçekleþen ve yoðun ilgi gören Kan Baðýþýsonrasý konuþan öðrenciler, Kýzýlay ekibin yapmýþ olduðu çalýþmalardan dolayýmemnun kaldýklarýný ve bu nedenle kan vermekten dolayý da mutlu olduklarýnýifade ederek herkesin kan baðýþýna destek vermesi gerektiðini söylediler. Nizip Kýzýlay þube Baþkaný Kasým Çiçektaþ ise; ?Her zamanKýzýlay?ýn yanýnda yer alýp büyük bir sorumluluk üstlenen Nizip Meslek YüksekOkulu Öðrencilerine ve bu konuda bizlere destek olan Proje Yürütücüsü Öðretimgörevlisi Veliddin Çiftçi?ye teþekkür ederim? dedi. Kan Baðýþýna destek olduklarýndan dolayý mutlu olduklarýnýsöyleyen Çiftçi ise, her zaman dediðim gibi sadece bizlerin baðýþta bulunmasýyetmiyor. Ben tüm Niziplilerin hem Kan Merkezi?ne sahip çýkmalarýný hem de kanbaðýþýnda bulunarak bir baðýþla 3 can kurtarmalarýný istiyorum ve baðýþa destekolmalarýný istiyorum? diye konuþtu.