Türkiye Odalar Borsalar Birliði (TOBB) tarafýndan gelenekselhale getirilen ?Eðitim Yardýmý?na Nizip Ticaret Borsasý tarafýndan bu yýldadevam edildi. Ýlçedeki okullarda eðitimini sürdüren ihtiyaçsahibi öðrencilere bu çerçevede kýyafet ve ayakkabý yardýmýnda bulunuldu. Yardýmlar Nizip?te bulunan 17 farklý Ýlk ve Ortaokula,Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan gönderilen listelere uygunolarak Borsa hizmet Binasý?nda Okul Müdürleri ve Müdür Yardýmcýlarýna, TicaretBorsasý Meclis Kurulu üyeleri tarafýndan tutanakla teslimedildi. Yapýlan yardýmlardan dolayý Nizip Ticaret Borsasýna teþekküreden Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Mahmut Gökçe, bu tür faaliyetlerin önemliolduðuna dikkat çekti. Toplamda 17 Okula 600 adet kaban ve 600 adet ayakkabýyardýmý yaptýðýný vurgulayan Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý konuþmasýndaise þunlarý söyledi. ?Öðrencilerimizi biraz olsun mutlu edebilmek, yüzlerindetebessüm oluþmasýný saðlamak için buradayýz. Nizip Ticaret Borsasý olaraksürekli eðitimi destekleyici faaliyetler içinde yer aldýk. Bugünde her zaman yaptýðýmýz gibi ihtiyaç sahibi yavrularýmýzýn ihtiyaçlarýnýelimizden geldiði kadar karþýlamaya çalýþýyor ve her yýl bu yardýmlara devamediyoruz. Bu görev için emeði geçen ve burada bulunan herkese teþekkür ederöðrencilerimize baþarýlar dilerim ? dedi. Eðitim Yardýmlarý adý altýnda sürdürülen daðýtým sonrasý,Okul Öðretmenleri ile günün anýsýna hatýra fotoðraflarý çekildi.