AKParti Nizip Ýlçe Baþkanlýðý?nca ?Siyasi Ýstiþare? konulu toplantý düzenlendi.Partinin ilçe binasýnda gerçekleþen Ýstiþare Toplantýsý?na AK Parti BölgeKoordinatörü olan Yahya Akman, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, AKParti Gaziantep Ýl Baþkaný Mehmet Eyüp Özkeçeci, AK Parti Ýlçe Baþkaný FatihUzunaslan, Belediye Meclis üyeleri, parti üyeleri ve partinin mahallebaþkanlarý katýldý.Ýlçeteþkilatlarýyla bir Ýstiþare Toplantýsý olduðunadikkatleri çeken AK Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Mehmet Eyüp Özkeçeci; ?Bu gibiberaberlikler güçlü olan partimizin, güçlü teþkilatlarýnýn da olduðunugöstermektedir? dedi.Eyüp Özkeçeci; ?Bu nedenle bizler AK Parti teþkilatlarý olarakbu tür organizasyonlara önem veriyoruz, ben toplantýya katýlana herkeseteþekkür ediyorum? diyerek konuþmalarýný tamamladý.AK Parti Bölge Koordinatörü Yahya Akman ise, Nizip?inher zaman AK Parti?nin ve Devletinin yanýnda yer alan örnek bir ilçe olduðunavurgu yaptý.Yahya Akman; ?Yapýlan tüm seçimlerde Nizip ilçesiteþkilatýnýn düzenli çalýþmalarý sonrasýnda her zaman AK Parti?yi desteklemiþve Milli iradenin yanýnda yer almýþtýr. Tüm Niziplilere ve partililerimizeteþekkür ediyorum? dedi.