Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt Kurban Bayramý dolayýsýyla bir mesaj yayýnladý.Toplumca yaþanan acýlar, kýrgýnlýklar ve dargýnlýklarýn son bulmasý için bayramlarýn bir nebzede olsa umut verdiðini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ?Bayramlarýn, birlik ve beraberlik duygularý ile yaþanan tüm toplumun kardeþlik ve dayanýþma duygularýný pekiþtiren, umudun ve toplumsal barýþýn her düzeyde güçlendiði günlerdir.? dedi. Yaþanan bayram sevincinin sadece bugünlerle sýnýrlý kalmamasý gerektiðini vurgulayan NTO Baþkaný Özyurt mesajýnda þu ifadelere yer verdi; ?Bayramlarýn Müslümanlar için sevinç günleri olmasý gerekirken, son zamanlarda yaþadýðýmýz acýlar sebebiyle bayramlarýmýzý buruk bir þekilde geçirmekteyiz. Ýslam ve Müslümanlar zorlu bir süreçten, aðýr bir imtihandan geçmekte ve derin hüzünler yaþamaktadýrlar. Millet olarak bizi birbirimize düþürmek, gücümüzü zayýflatmak, kardeþi kardeþe kýrdýrmak için nice oyunlar sergilenmektedir. Nice askerimiz, nice polisimiz, nice masum evladýmýz þehadet mertebesine ulaþmaktadýr. Bu vesileyle ebediyete uðurladýðýmýz tüm aziz þehitlerimize Yüce Rabbim rahmet eylesin. Ailelerine, yakýnlarýna ve sevenlerine sabýr ve metanet ihsan eylesin. Aziz milletimize güç ve kuvvet versin. Unutulmamalýdýr ki çatýþmayý körüklemekten, insanlarý katletmekten ve insanlarýn kalplerine korku salmaktan medet umanlarýn baþarý elde etmeleri mümkün deðildir. Terör, vahþet ve ölümlerin deðil barýþ, huzur, güven ve kardeþliðin doyasýya yaþanmasý ve tüm insanlýðýn mutlu olmasý temennisiyle kurban bayramýnýn Türk iþ ve Ýslam âlemine hayýrlara vesile olmasýný dileyerek Nizip Ticaret Odasý üyelerinin, Nizip?li hemþerilerimin ve tüm Ýslam âleminin kurban bayramýný kutluyorum. Ayrýca Her yýl geleneksel hale getirdiðimiz bayramlaþma törenimiz bu yýl da bayramýn ikinci günü saat 11.00-13.00 arasýnda Nizip Ticaret Odasý?nda düzenlenecektir. Yapýlacak olan bayramlaþma törenine tüm Nizip Ticaret Odasý üyelerinin ve Nizip?li hemþerilerimin katýlýmýný bekliyoruz.? þeklinde konuþtu.