Nizip Ýlçe Milli Eðitim MüdürüCengiz Gündeþ, öðrencilerin daha iyi koþullarda eðitim almalarýný saðlamakamacýyla okullarýn bakým ve onarýmdan geçirildiðini bildirdi. Gündeþ eðitim ve öðretimde herhangibir aksaklýðýn yaþanmamasý için tüm tedbirlerin de alýndýðýný söyledi.Ýlçemiz okullarýnda iç ve dýþ cephetamir, bakým ve boyamanýn yaný sýra kapsamlý tadilatlar yapýldýðýný kaydedenNizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, þöyle devam etti. Yaptýðýmýz çalýþma çerçevesindeokullarýn giriþ ve çýkýþ merdivenlerinin yenilenmesi, okul bahçelerindeki bozukzeminlerin onarýlmasý, sýnýf ve koridorlarýn boyanýp, zemin döþemelerinin eldengeçirilmesi bulunuyor. Birçok sýnýf kapýlarý ile eskimiþ pencereler yenileriyledeðiþtirildi. Öðrencilerin spor yaptýðý sahalarýn da unutulmadýðý tadilatlarsýrasýnda mevcut sahalardaki eksiklikler tamamlandý. Yeni eðitim-öðretim döneminde dersbaþý yapacak öðrencilerin bakým ve onarýmlarla yepyeni bir görünüme kavuþansýnýflarda daha iyi þartlarda eðitim görebileceklerini söyleyen Milli EðitimMüdürü Gündeþ; ?Yeni eðitim ve öðretim yýlýnýn öðrencilerimize, ailelerine,eðitim camiasýna baþarýlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.