Gaziantep?te kýna gecesini kana bulayan teröristlerin ve terör örgütlerinin milletin birlik ve beraberliðini bozamayacaðýný ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ?Vatan topraðýmýzýn bölünmez bütünlüðünü, milletimizin birlik ve beraberliðini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kýna gecesini kana bulayan teröristleri ve onlarýn içerideki ve dýþarýdaki destekçilerini lanetle kýnýyorum? dedi.Türkiye?nin 15 Temmuz?dan bu yana önemli bir süreç geçirdiðini, terör örgütlerinin top yekün saldýrýya geçerek Türkiye?nin bölünmez bütünlüðüne kastettiðini ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt bunu kimsenin baþaramayacaðýný ifade ederek Gaziantep?te kýna gecesini kana bulayan ve 51 vatandaþý þehit eden teröristleri lanetledi. Özyurt yaptýðý yazýlý açýklamada Gaziantep?in Türkiye?nin en önemli dinamiklerinden birisi olduðunu ifade ederek barýþ ve huzur kenti olan Gaziantep?in son dönemlerde adýnýn terörle anýlmaya çalýþýlmasýnýn ekonomiye yönelik darbe vurma giriþimi olduðunu da belirterek ?Gaziantep büyük bir acý yaþýyor. Vatandaþlarýmýz en mutlu günlerinde bir terör saldýrýsýna maruz kalmýþ ve 51 vatandaþýmýz þehit olmuþtur. Gözü dönmüþ caniler, eli kanlý katiller çocuk, kadýn genç ihtiyar demeden masum vatandaþlarýmýzýn en mutlu gününü kâbusa çevirmiþtir. Ölenlere Allahtan rahmet yaralýlara acil þifalar diliyorum. Milletimizin bu olaylar karþýsýnda daha çok kenetlenmesi ve birlikteliðini korumasý, saðduyulu davranarak provokasyonlar karþýsýnda duyarlý olmasý gerekiyor. Terörle hiçkimse hiçbir þeyi baþaramayacaktýr. Milletimiz bu tür olaylarla daha çok kenetlenmekte, vatanýna ve demokrasisine daha çok sahip çýkmaktadýr. Gaziantep?te yaþanan terör saldýrýsý sonucu yaþamýný kaybeden þehitlerimize Allahtan rahmet, yaralýlarýmýza baþ saðlýðý diliyorum. Milletimizin baþý sað olsun. Herkesin uyanýk olmasý, dikkatli olmasý gereken bir süreçten geçiyoruz. Vatandaþlarýmýzýn en ufak bir þüpheyi bile emniyet güçleriyle anýnda paylaþmasý olasý olaylarýn önlenmesi için büyük önem taþýyor? dedi.