Nizip?te eðitim ve öðretim veren Özel Artý Koleji açýklananyerleþtirme sonuçlarýna göre büyük bir baþarý el etti. Konuyla ilgili konuþan Kurum Müdürü Ahmet Kurtaran,açýklanan yerleþtirme sonuçlarýna göre okulumuzda eðitim gören birçoköðrencimiz Türkiye genelinde Recep Tayyip Erdoðan Üniversitesi Diþ Hekimliðisýralamasýnda 19 bin, Hacettepe Üniversitesi Diþ Hekimliði sýralamasýnda 13bin, Osman Gazi Üniversitesi Týp Fakültesi sýralamasýnda 6 bin, Ýstanbul TeknikÜniversitesi Makine Mühendisliði sýralamasýnda 9 bin, Bahçe Þehir Üniversitesiyüzde yüz burslu bilgisayar mühendisliði sýralamasýnda 14 bin, MarmaraÜniversitesi hukuk sýralamasýnda 9 bin, 9 Eylül Üniversitesi hukuksýralamasýnda 13 bin, Gaziantep Üniversitesi hukuk sýralamasýnda 24 bin veErzincan Üniversitesi hukuk sýralamasýnda ise 29. binde yer almýþtýr ayrýcayine öðrencilerimiz arasýnda 7?si Hukuk, 2 Eczalýk, 21?i Mühendislik veMimarlýk, 19?u Öðretmenlik 15?i iktisadi ve idari birimler, 18?i hemþirelik ve 5?iise ilahiyat bölümünü kazanmýþlardýr. Elde ettiðimiz baþarýnýn okul, aile ve öðrenci iþbirliðiylesaðlandýðýný ifade eden Kurtaran okul kayýtlarýnýn devam ettiðini Artý Kolejiolarak eðitimdeki hedeflerinin ise Nizip?i eðitim ve öðretim alanýnda en iyi þekilde temsiletmek olduðunu söyledi.