31 Temmuz 2016 tarihinde yapýlmasý planlanan ve 15 Temmuz2016 tarihinde yaþanan darbe giriþimi sonrasýnda ertelenen 65?nci Temel Eðitimile 41?nci Yenileme Eðitim sýnavlarý 27 Aðustos?ta yapýlacak. Merkezi sýnav komisyonu tarafýndan ertelenen Özel GüvenlikSýnavý?nýn 27 Aðustos 2016 Cumartesi günü saat 15.00?da yapýlmasýkararlaþtýrýldý. Konuyla ilgili VÝP Akkaya Özel Güvenlik Þirketi Müdürü BekirÞen, 31 Temmuz 2016 tarihinde yapýlmasý planlanan Özel Güvenlik Sýnavlarý?nýn,ülkemizde yaþanan darbe giriþimi sonrasý ertelendiðini ifade etti. Merkez Sýnav Komisyonu tarafýndan bu sýnavýn 27 Aðustos 2016Cumartesi günü saat 15.00?da yapýlamasýna karar verdiðini vurgulayan Bekir Þenþöyle devam etti. ?65?nci Temel Eðitim ile 41?nci Yenileme Eðitim sýnavlarýnailçemizden yaklaþýk 150 kursiyer katýlacaktýr. Çalýþan özel güvenlikgörevlilerinin süreleri bitmiþ olsa bile herhangi bir problem yaþamayacaktýr.Sýnav sonuçlarý açýklanan kadar görevlerine devam edebileceklerdir. Sýnavsonuçlarý 6 Eylül 2016 tarihinde açýklanacaktýr?