http://www.youtube.com/embed/S_accCtxFno Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu, Meclisi, Disiplin Kurulu ve bünyesindeki üyeleriyle beraber Demokrasi Nöbeti'ne katýldý.Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý baþta olmak üzere Cumhuriyet Meydaný'na gelen Borsa Yönetimi Demokrasi Nöbeti'ndeki vatandaþlara destek verdi. Türk Bayraðý baskýlý t-shýrt, su ve meyve suyu ikramýnda bulunan Ýbrahim Sarý ve beraberindekiler, Demokrasi'ye sahip çýkmak amacýyla meydana indiklerini söylediler. Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý; "Milli iradeye ve demokrasiye sahip çýkmak, milletimizin birlik ve beraberliðini göstermek adýna Borsamýzýn tüm birimleri ve üyelerimizle birlikte bugün meydanlarda demokrasi nöbetindeyiz. 15 Temmuz darbe giriþiminin bizim için tek kazancý milletimizi birbirine yakýnlaþtýrmasý ve artýk herkesin birbirine karþý daha samimi, içten davranmasý olmuþtur. Bu da; "Söz konusu vatansa, gerisi teferruattýr' sözünün doðruluðunu Türk milleti adýna bir kez daha göstermiþtir' dedi. Ýbrahim Sarý konuþmalarýný; "Þahsým ve borsamýz adýna tüm Türkiye'de demokrasi nöbetlerine katýlan, milli iradeye sahip çýkan, milletin egemenliðinden baþka bir egemenlik tanýmayan yurttaþlarýma teþekkür ediyor, saygýlarýmý sunuyorum' diyerek tamamladý.