Nizip Vergi Dairesi tarafýndan acýklanan Yýllýk Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi beyanlarýna iliþkin sonuclarý deðerlendiren Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Nizip te vergi odeyerek dereceye giren tum uyelerimiz, sanayici ve iþadamlarýmýzý kutluyorum dedi.

Þartlar ne olursa olsun Nizipli iþadamlarý olarak var gucleri ile calýþmaya devam edeceklerini vurgulayan NTO Baþkaný Mehmet Ozyurt, Firmalarýmýzýn sanayide, uretimde, ihracatta ve istihdamda yukseliþlerini onumuzdeki yýllarda da devam ettireceklerine inanýyorum þeklinde konuþtu.

Nizip in, vergi ve doviz getirisi alanýnda her yýl gostermiþ olduðu baþarýyý bu yýl da gosterdiðini anýmsatan Ozyurt, þoyle devam etti: Ulkemiz ekonomik alanda ilerlemeye, geliþmeye devam etmekte ve 2023 hedefine gun gectikce emin adýmlarla ilerlemektedir. Ancak, biliyoruz ki gerek ic gerek dýþ meseleler noktasýnda zorlu bir surecin icerisindeyiz. Eðer biz birlik olmaya devam edersek, her turlu sorunun ustesinden geleceðimizin de farkýndayýz. Sanayicilerimize, þehrimize ve ulkemize guveniyoruz. Ulkemizin 2023 hedefine destek olmak amacýyla, 2023 yýlýnda ilcemizin ihracatýný 500 milyon dolara, istihdam sayýsýný 25.000 ne, Gayri Safi Milli Hasýla icerisindeki payýmýzý da, 2 milyar dolara cýkarmak icin gecemizi gunduzumuze katarak calýþtýk ve calýþacaðýz. Ýfadelerini kullandý.

Kurumlar vergisi listesi icin týklayýnýz.

Gelir vergisi listesi icin týklayýnýz.