Nizip Ticaret Odasý, Uyelerinin rekabet edilebilirliðini ve buyumelerine katkýda bulunmak amacýyla uyelerine sunduðu hizmet kalitesinden odun vermeden Oda yonetimi ve personelleri ile calýþmalarýna hýz kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Nizip Ticaret Odasý TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yonetimi Sistemi belge yenileme denetimini baþarý ile gecerek kalite belgesini 3 yýl daha uzattý.

Kalite Yonetim Standardý cercevesinde yapýlan Belge Yenileme Tetkiki TSE Belgelendirme Mudurluðu Baþ Tetkik Gorevlisi Mehmet Yýldýrým, TSE Tetkik Gorevlisi Yýlmaz Emektar, TSE Tetkik Gorevlisi Adayý Mehmet Genc tarafýndan gercekleþtirildi. Denetime Nizip Ticaret Odasý ný temsilen ise NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Genel Sekreter Yardýmcýsý Halil Ýbrahim Avþaroðlu, Genel Sekreter Yardýmcýsý Kalite Yonetim Temsilcisi Dilek Suzer ve Oda personelleri de katýldý.

Denetimin ardýndan TSE Konya Belgelendirme Mudurluðu Baþ Tetkik Gorevlisi Mehmet Yýldýrým; " Nizip Ticaret Odasý tarafýndan TS EN ISO 9001:2008 standardýna uygun kalite yonetim sisteminin uygulandýðý tarafýmýzca yapýlan denetim sonucunda gorulerek belge kullaným hakký yenilenmiþtir. Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kuruluna ve Oda personeline hizmet kalitelerinden oturu teþekkur ediyorum dedi.

NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ise denetimin baþarý ile sonuclanmasýndan duyduðu memnuniyetini dile getirdi. Baþkan Yardýmcýsý Polat; Uyelerimize sunmuþ olduðumuz hizmetin kalitesi ve devamlýlýðý bizim icin onemli. Belgemizin uyelerimize hayýrlý olmasýný temenni eder, belgenin yenilenmesi konusunda gayret gosteren herkese teþekkur ederim diye konuþtu.