15 Temmuz tarihinden bu yana Cumhuriyet Meydaný'nda sabahlara kadar süren "Demokrasi Nöbeti'ne katýlan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, 23, 24. ve 25'inci dönem Milletvekili Mehmet Sarý ile birlikte Demokrasi Nöbeti tutan vatandaþlarla tek tek tokalaþarak katýlýmlarýndan dolayý teþekkür etti. Gecede teþekkür konuþmasý yapan Baþkan Akdoðan konuþmasýnýn sonunda Rabia, Ülkücü ve Tekbir iþaretleriyle birlik ve beraberlik mesajlarý verdi ve bir olmaya davet etti. Cumhuriyet Meydanýnda çekilen kelime tevhidin ardýndan kürsüye çýkan Baþkan Akdoðan, Paralel Ýhanet Çetesi FETO ve onun iþbirlikçilerine bu zaman kadar fýrsat verilmediðini ve bundan sonrada verilmeyeceðinin altýný çizdi. Baþkan Akdoðan konuþmasýnda; "2014 seçimlerinde þu meydan haykýrdým paralel ihanet çetesi denilen örgütün ne kýblesi var ne de ilkesi var, bunlarýn Ýsrail ve Amerika'nýn Türkiye içindeki köpekleridir demiþtim. Amerika'sý, Ýsrail'i, Ýngiltere'si içimizdeki köpekler vasýtasýyla Türkiye'mizde devrim yapacaklarýný zannederek ülkemize tuzak kurdular, kumpas kurdular, oyun kurdular. Ama en büyük tuzak kurucunun Hz. Allah olduðunu unuttular. Yine Mart ayý seçimlerinde þunu konuþtuk: "Biz Nizip'te seçim döneminde paralel yapýnýn ablalarý ve aðabeyleri ile mücadele veriyoruz' dedik. Arkasýndan da þunu ekledik, onlarýn ablalarý aðabeyleri varsa, bizimde aslan gibi ablalarýmýz aðabeylerimiz var. Ýsrail, Amerika ve Ýngiltere'nin köpekleri sahiplerine, toplarýna ve tüfeklerine güvendiler, ama bizler sizler gibi imanla dolu milletimize güvendik'' 15 Temmuz gününü kendileri için ölüme ve þahadete en yakýn gün olduðunu söyleyen Akdoðan,'' O sýrada etrafýmýza baktýðýmýzda tanklarýn ve askerlerin geldiðini ben orada öyle sahneler gördüm ki ülkücü kardeþlerim, cübbesiyle, sarýðýyla gelen farklý cemaatlerden gelen kardeþlerimiz, sosyal demokrat kardeþlerimiz hatta elinde bira þiþesiyle gelen kardeþlerimiz "Darbeye izin yok, Fetonun piçlerine boyun eðmeyeceðiz' dediler. Aklýma rahmetli Profesör Doktor Necmettin Erbakan hocamýzýn; "Bu milletin küllerine bir üfleseniz altýndan iman çýkar' sözü geldi. Yani olayýn sýcak saatinde bütün insanlarýmýz birbirine kenetlenerek darbeye geçit vermemiþtir. Bugüne kadar bizleri birbirimize düþman etmek için ellerinden geleni yapmýþlardýr bizler þu bu parti bu þu partili diye birbirimize yan gözle bakmýþýz ama 15 Temmuz günü gördük ki Kürdü, Türkü, Alevisi ve Sunnisi bütün millet ülkesi için dimdik ayaktaydý. O gün Cumhurbaþkanýmýz bizleri havaalanýndan gönderene kadar oradan ayrýlmadýk. Ben orada hiç kimsenin ne yüzünde endiþe ne de ayaklarýnda titreme gördüm. Yalnýzca þunu hissetim bugün bizler için ölüme ve þahadete en yakýn gün olduðunu hissettim. Allah birliðimizi ve beraberliðimizi daim eylesin içimizdeki ve dýþýmýzdaki hainlere fýrsat vermesin. Allah bu insanlara bugünleri yaþatan vatan hainlerinin belasýný versin Allah onlarý rezil etsin bizi de on insanlara karþý muhafaza eylesin' dedi. http://www.youtube.com/watch?v=dcGPjglyWHA&feature