ANKARA'da darbe giriþimi sýrasýnda Gölbaþý Ýlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Baþkanlýðý'na düzenlenen saldýrýda þehit olan özel harekat polisi 26 yaþýndaki Seyit Ahmet Çakýr?ýn cenazesi, memleketi Gaziantep?in Nizip Ýlçesi?nde törenle topraða verildi. Geçen cuma gecesi Ankara'nýn Gölbaþý Ýlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Baþkanlýðý'na darbe giriþiminde bulunanlarýn uçakla bombalý saldýrýsýnda þehit düþen polis memuru Seyit Ahmet Çakýr için Gaziantep?in Nizip Ýlçesi?nde tören düzenlendi. Hatice Kübra Camisi?nde düzenlenen cenaze törenine; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti milletvekilleri Mehmet Erdoðan, Ahmet Uzer ve Abdulkadir Yüksel, Canan Candemir Çelik, Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin, Osman Toprak, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Ýl Jandarma Komutaný Albay Þeref Çakmak, Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Karkamýþ Kaymakamý Yusuf Osman Diktaþ, ilçe belediye baþkanlarý, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayýda kiþi katýldý. KIZINI GÖREMEDEN ÞEHÝT OLDU Cenaze törenine ellerinde bayraklarla katýlan vatandaþlar, darbe giriþimine tepki gösteren sloganlar attý. 1 yýllýk evli olan þehit polis memurunun eþinin 10 gün önce kýz çocuklarýný dünyaya getirdiði ve erken doðduðu için kuvözde olduðu öðrenildi. Þehit polis memurunun da erken doðum nedeniyle henüz ismi konulmayan bebeðini göremediði belirtildi. Cami avlusunda Türk bayraðýna sarýlý tabuta sarýlarak gözyaþý döken ve þehit eþinin kýyafetini giyen Orkide Çakýr, "Bak sen kýzýmýzý göremedin, onu kucaklayamadýn. Ama ben sana onun þapkasýný getirdim" dedi. Ayakta durmakta zorlanan þehidin eþi yakýnlarý teselli etmeye çalýþtý. Þehidin annesi Asiye Çakýr ise oðlunun fotoðrafýný öperek tabutuna kapanarak, "Ben aðlamayacaðým kimse de aðlamasýn çünkü oðlum aðlamamýzý istemezdi diyerek, oðlum bana ben vataným için topraðým için her yere giderim anne dedi ve çaðrýldýðý her yere de gitti. Olaylar baþladýðýnda içime bir sýkýntý girdi oðlumun þehit olduðunu hissettim ve þahadet haberi gelecek diye çýktým bayrak astým. Ben onu öpmeye kýyamadým nazar deðecek diye resimlerini evde sakladým rabbim mekanýný cennet eylesin" dedi. Polis Memuru Çakýr'ýn cenazesi kýlýnan namazýn ardýndan tekbirler eþliðinde Karkamýþ?ýn Karacurun Mahallesi mezarlýðýnda topraða verildi. http://www.youtube.com/watch?v=5eQUdc8jli0&feature