Acemilik diyelim, yoksa zeki bir insan olduguna inanýyorum.
Kural bir; kurþun kalamle sýraya kopya yazmýþsan ellerin devamlý nemli kalacak ki hemen silebilesin....
Acemilik diyelim, yoksa zeki bir insan olduguna inanýyorum.
Kural bir; kurþun kalamle sýraya kopya yazmýþsan ellerin devamlý nemli kalacak ki hemen silebilesin....
Eyvallah !!!
benim sýramda basketbol sahasa çiziliydi aslýnda sýralarýn karalanmasý iyi birþey ddeðil ama yapmýþtýk bir kere ama .
18 yýllýk öðrencilik hayatýmda o kadar çok þey yazdýmki hatýrlamýyorum çoðunu...genelde damardan herkese selamlar yazardým...birde NÝZÝPPERÝKIZI diye....
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
beným sýrada ise bazen sevdigim kýzlarýn ismini yazardým ama okýzdan ayrýlýpta baþka kýzdan tanýþtýgýnda onu sýlerdým hemen yený taniþtigim kýzýn ismini yazardim.kopye çekmek içinde çok yazmiþindir ama beným yanýmda oturan arkadaþtan en çok kurtlar vadisiden ögrendigimiz vecizelerle dolu sýram.bený tek anlýyanda hep sýram olmuþtur derdým oldugu zaman tahta kalemle derdimi yazardýmdert ortagýmdý en son iseelvada yazdim
Ýnþallah ELVEDA kelimesi bir acý son gibi bitmemiþtir,geçtigin limanlaraelveda derken yeni ufuklara yelken acmaný saglamýþtýr....
Eyvallah !!!
benim sýraya yazý yazma huyum yoktu ama hep oturdgum sýralarda biþeyler muhakkak yazardý ama birgün nasýl olduysa derin ciziklerle kos koca FB yazmýþtým.
Eyvallah !!!
ÞÝMDÝKÝ SIRAMDA HER SEHRÝN ÝSÝMLERÝNÝ GORMEK MÜM KÜN BENDE GAZÝANTEP NÝZÝP YAZMASSAM OLUR MU?TABÝKÝ AFFETMEM..
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
HA BÝRDE TAKIM ÝSÝMLERÝ ONADA BÝRSEYLER YAZDIK ÝÞTE...![]()
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
karabacak(alýbey) yawas ol dokturme yawas yawas soyle senden bu kadar anlamalý lafduymaya alýsýk degýlýz tamam mý?
anlamlar maddelerde degil okuyanla, onu anlayanlamana kazanýr, seninde nekadar derin oldugunu bilirz...
Eyvallah !!!
yok ya alýbey ne derýn olmalýyým olsakta senýn kadar olamayýz yaw
Site üyelerinden baþka okula giden yokmu ya?Galiba digerleri özellerini yazardý okul sýralarýnýn üstüne
Hadi hadi inat etmeyeyin ne yazmýþdýnýz sýralarýnýza... aslýnda size biþey dimi ben heo dikkat ederdim oturdugunuz sýralar orda oturan ögrenciyi az cok anýmsadýrdý....
Eyvallah !!!
biz sýralarý sabahçýlarla mesajlaþmak için kullanýyorduk,.
ben öðlenciydim , akþam çýkarken ayný sýrada oturan sabahçýlara yazardýk, (kýzlarýn oturduðunu biliyordum)..
eee ne yapacaksýnýz sene 1985-86 o zamanlar msn vb. yokki, o zamanlarýn sanal yazýþmasý böyleydi, .
onlarda bana yazarlardý , .
hiç birbirimizi görmeden bu böyle yaklaþýk 6 ay gitti, sora bir gün onun çýkýþý benim giriþime denk gelen bir saatte buluþalým dedik, ve baktýkki ne o benim tipim ne de ben onun tipiyim , ve BÝTTÝ, .
selmalar, .
.
ilker.
.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
alýntý:
"quote" ilkaytrade demiþki:
ve baktýkki ne o benim tipim ne de ben onun tipiyim , ve BÝTTÝ, .
selmalar, .
.
Ýlker abi bitti demiþsin ama bakýyorumda kýzýn ismini unutmamýþsýn, haa sakýn klavyeden ötürü yanlýþ yazmýþým selamlar yazacaktým deme, yemezler :-)))))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...