Hasan Hüseyin Akdoðan Endüstri Meslek Lisesi 2016 ndash; 2017 Yýlý Eðitim ve Öðretime hazýr. Akdoðan ailesi tarafýndan yaptýrýlan Necibe Kemal Akdoðan Anadolu Kýz Ýmam Hatip Lisesi ise geçtiðimiz dönem Eðitim ve Öðretime baþlamýþtý. Ýlçe eðitimine katký sunmak amacýyla Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve aðabeyleri tarafýndan Yunus Emre Mahallesi'ne inþa edilerek geçtiðimiz yýl eðitime sunulan Necibe Kemal Akdoðan Anadolu Kýz Ýmam Hatip Lisesi'nin ardýndan Hasan Hüseyin Akdoðan Endüstri Meslek Lisesi de yeni Eðitim ve Öðretim Yýlýna hazýr hale getirilecek. Akdoðan ailesi tarafýndan yaptýrýlan ve bu yýl tüm çalýþmalarý sona eren Hasan Hüseyin Akdoðan Endüstri Meslek Lisesi'nde 720 öðrenci öðrenim görebilecek. Ýçerisinde 300 kiþilik Öðrenci Pansiyonu, Spor Salonu ve Atölyesi bulunan Hasan Hüseyin Akdoðan Endüstri Meslek Lisesi, önümüzdeki yeni Eðitim ve Öðretim Yýlý'nda açýlarak ders vermeye baþlayacak. Nizip'e kazandýrýlan bu iki yeni okulun yeni eðitim öðretim yýlýnda modern binalarýyla eðitim verecek olmasý, ilçe genelindeki okul sayýsýnýn artmasýna ve öðrencilerin daha saðlýklý ve daha modern binalarda eðitim almasýna katký saðlayacak. http://www.youtube.com/watch?v=TeiexSoD_Do&feature