Nizip Ticaret Borsasý Ramazan ayý münasebetiyle düzenlediði geleneksel iftar yemeðinde üyeleri ile bir araya geldi. Ýkinci bahar restaurant'ta gerçekleþtirilen iftar davetine; Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Gaziantep Ak Parti eski Milletvekili Mehmet Sarý, Nizip Belediye Baþkan Vekili Hüseyin Özkaya Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Garnizon Komutaný ve Askerlik Þube Baþkaný Metin Þimþek, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Gaziantep Ýl Müftüsü Ahmet Çelik, Ýlçe Müftüsü Osman Þekerci, Ak Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Zekeriya Özgen, yönetim kurulu üyeleri Ýbrahim Uygur, Kemal Osanmaz, Ali Vedat Yýldýrým, Meclis Baþkan yardýmcýsý Haþim Aslan, meclis üyeleri Ahmet Polat, Reþat Oktay, Kemal Çetinkaya, Harun Aslan, basýn mensuplarý ve davetliler katýldý.Tasavvuf müziði eþliðinde gerçekleþtirilen iftar, yapýlan yemek duasýyla son buldu. http://www.youtube.com/watch?v=ajEdanI97Tw&feature