2015ndash;2016 Eðitim-Öðretim döneminin sona ermesiyle birlikte Tekel Ýlkokulu öðrencileri karne alarak tatile girdi. Okul bahçesinde düzenlenen Karne Töreni Okul Müdürü Mehmet Gören tarafýndan yapýlan konuþma ile baþladý. Okul Öðretmenleri, öðrenciler ve velilerin de hazýr bulunduðu Karne Töreni'nde konuþan Okul Müdürü Gören, 10 aylýk maraton sonunda bir eðitim-öðretim yýlýnýn daha tamamlandýðýný söyledi. Okul Müdürü Mehmet Gören konuþmasýnda; ldquo;Öðrencilerimizin aldýðý karneler dönem boyunca okul yaþantýlarýnda gösterdiðiniz performansýn deðerlendirilmesi olacaktýr. Baþarýya ulaþmada sorumluluk duyma, planlý çalýþma ve kararlý olma zorunluluðu vardýr. Baþarýlý olmanýn en önemli aþamasý kendine güvenmedirrdquo; dedi. Okul Öðretmenlerinden Onur Çiftçi ise; ldquo;Tatiller, dinlenmeyi hak ettiðimiz dönemlerdir. Ancak unutmayýnýz ki boþa vakit geçirmek deðildir. Tatillerde Kitap okumanýn yanýnda zayýf olduðunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz. Çünkü okumak, problemlerin, sýkýntýlarýn kaynaðýný kuruturrdquo; dedi. Karne heyecaný yaþayan öðrenciler ise hem tatil hem ayrýlýk heyecanýný bir arada yaþadýklarýný belirterek, Öðretmenlerimizi ve arkadaþlarýmýzý özleyeceðizrdquo; diyerek birbirlerine; ldquo;Ýyi Tatillerrdquo; diledi. http://www.youtube.com/watch?v=Fg3B23w8IYU&feature