Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi kursiyerlerinin, usta öðretici Sibel Iþýk gözetiminde hazýrladýðý el emeði göz nuru ürünler sergiye dönüþtü.Büyük emek sarf edilen ve Nizip Gençlik Merkezi içerisinde hazýrlanan serginin açýlýþýný Ýlçe Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý ve Belediye Baþkan vekili Hüseyin Özkaya birlikte yaptý. Sergiyi gezen Kaymakam Sarýfakýoðullarý, Belediye Baþkan vekili Hüseyin Özkaya çalýþmalar hakkýnda usta öðretici Sibel Iþýk ve kursiyerlerden bilgi aldý. Sergi hakkýnda bir açýklama yapan Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdür vekili Cem Kayar, kursiyerler tarafýndan bir yýl boyunca yapýlan ürünlerin bugün sergilendiðini ve bu nedenle de emeði geçenlere teþekkür ettiðini söyledi.Serginin açýlýþýnda; Milli Eðitim Þube Müdürleri, Mahmut Gökçe, Yahya Kemal Karaoðlan ve Mehmet Demir ile Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Müdür vekili Cem Kayar, Gençlik Merkezi Müdürü Faruk Çiçek ve çok sayýda davetlide hazýr bulundu. http://www.youtube.com/watch?v=e0Dz74SB1mw