Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu'nda 2015ndash;2016 Yýlý Mezuniyet Töreni düzenlendi. Nizip Ticaret Borsasý ile ÖZ Sarý Gýda ve bazý firmalarýn sponsorluðunda gerçekleþen ve Kampus alanýnda yapýlan Mezuniyet Töreni'nde öðrencilere, velilere ve katýlýmcýlara çeþitli ikramlarda bulunuldu. Öðrenciler ve ailelerinin halay çekerek renk kattýðý Mezuniyet Töreni'nin açýlýþ konuþmasýný Nizip Meslek Yüksekokulu Müdürü Özkan Gökçek yaptý. Okul Müdürü Gökçek konuþmasýnda, mezun olan öðrencilere baþarýlar dileyerek temennilerinin bölgenin parlayan yýldýzý Gaziantep Üniversitesi Nizip Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan öðrencilerin daha iyi yerlere ulaþtýðýný görmek olduðunu belirtti. Yapýlan konuþmalarýn ardýndan okul birincisi Þeyma Yýlmaz, okul 2'incisi Taner Yurtseven ve okul 3'üncüsü Emine Altunbaþ'a baþarý belgeleri verildi. Mezuniyet Töreni'ne Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan, Ticaret Borsasý Genel Sekreteri Eray Ölçal, Meslek Yükseokulu Okulu müdür yardýmcýsý ve öðretim görevlisi Veliddin Çiftçi ve çok sayýda davetli katýldý http://www.youtube.com/watch?v=BTV3SZf-Gx4&feature