Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýdýk Durmaz, 65'inci Hükümetin vatanýmýza, milletimize, dinimize ve devletimize hayýrlý olmasý temennisinde bulundu. Allah hiçbir ülkeyi hükümetsiz býrakmasýnrdquo; diye konuþan Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz sözlerine þöyle devam etti. ldquo;Hükümetsiz bir ülkede sýkýntýlar hiç bitmez, Hükümetin hýzlý bir þekilde kurulmasý her konuda ülkenin menfaatinedir. Tabi bu yeni hükümetin içinde Baþbakan Yardýmcýmýz Mehmet Þimþek ile parti içerisindeki yerini koruyan ve görevine devam eden Genel Sekreterimiz Abdulhamit Gül'ün olmasý da, hem ilçemiz hem de Gaziantep'imiz için gurur verici. Benim bu iki isminde ilimiz ve ilçemiz için daha güzel çalýþmalara imza atacaklarýna inancým tamdýrrdquo; Terörü ve Destekçilerini Lanetliyorum Son zamanlarda aratan terör olaylarýna da deðinen Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Durmaz sözlerine þöyle devam etti. Terörü ve terörün deðirmenine su çeken kim varsa onlarý lanetliyor ve kýnýyorum, çünkü yaþanan bu olaylar bir Yahudi ve Ermeni oyunudur. Allah onlarýn belasýný versin, dünyada böyle bir ülke yok. Yani Türkiye gibi güzel bir ülke yok, çünkü bu ülkede herkese yiyecek ekmek içecek su var. Çünkü hepimiz Müslüman hepimiz kardeþiz, benim iki dedemde þehit oldu biri Baðdat'ta diðeri Sarýkamýþ'ta. Bu ülkenin topraklarýnda þehit kaný var, ben tekrardan terörü lanetliyor ve ülkemize huzurun gelmesini arzu ediyorumrdquo; dedi. http://www.youtube.com/watch?v=90E-TGrZd5o&feature