T.C. Kalkýnma Bakanlýðý GAP Ýdaresi Baþkanlýðý koordinasyonunda, Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý iþbirliði ile yürütülen ldquo;En Doðalýndan Nizip Organik Zeytinirdquo; projesi kapsamýnda ldquo;geliþim eðitimlerirdquo; Nizip Ticaret Odasý'nda baþladý. 03 Mayýs'ta baþlayan eðitim günleri üç gün sürecek. Satýþ ve Pazarlama, Markalaþma, Dýþ Ticaret ve Finans Eðitimleri ile devam edecek olan eðitimlerim sonunda katýlýmcýlara sertifika verilecek. Daralan pazarlar ve artan rekabet, satýþ temsilcilerinin öneminin giderek artmasýna sebep olduðunu vurgulayan YÖNDES Yönetim Danýþmanlýk eðitmeni Hulusi Oflas, ldquo;Teorik bilginin gerçeklerle desteklenmesine ve bilginin beceriye dönüþmesine katký saðlanmak için bu vereceðimiz eðitimler önem arz etmektedir.rdquo;dedi. Ýþletmelerin ürün ya da hizmetlerini uzun dönemli koruyacak, rekabetçi üstünlüðü saðlayan markalaþma olgusunu günümüzde çok önem kazanan kavramlardan biri olarak karþýlarýna çýktýðýný belirten Eðitmen Hulusi Oflas sözlerini þu þekilde sürdürdü. ldquo;Satýþ elemaný olmak isteyen ve halen satýþ mesleðini icra eden kiþilerin kendilerini ve yeteneklerini fark etmeleri, müþterilerini tanýma ve analiz etmeleri, müþterilerinde güven yaratmalarý, müþterilerini anlama ve ihtiyaçlarýna cevap verebilmeleri ve müþterilerini satýn alma eylemine nasýl yönlendirmeleri gerektiðinin kilit noktalarýnýn neler olduðu kavramlarý iþletmeler için önemli bir unsur haline geldi. Ýhracat firmalarýnda bilinmesi gereken temel finans bilgilerine ihtiyaç duyan ve yönetim kadrolarýnda görev alan ve görevi gereði, finansal tablolarý ve bilgileri doðru yorumlayarak genel durum hakkýnda rakamsal deðerlendirmeler yapabilme ve ihracat iþlemleri ile ilgili takip ve yorumlama becerisi kazanmasý düþünülen kadrolara her dönemde ihtiyaç duyulmaktadýr.rdquo; þeklinde konuþtu http://www.youtube.com/v/ANwA3Fghp-w&feature