Nizip Ticaret Odasý (NTO) ile Menemen Ticaret Odasý arasýnda ?Ortak Meclis Toplantýsý? ve ?Kardeþ Oda? protokolü imza töreni yapýldý. Menemen Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonu'nda gerçekleþen "Kardeþ Oda" protokolü imza töreninde bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Menemen Ticaret Odasý iþbirliði ile Ortak Meclis Toplantýsý ve Kardeþ Oda Protokolü imza töreni için Menemen'de bir araya geldiklerini vurguladý. Odalarýnýn birbiriyle iletiþime geçmesi ve iþbirliðiyle hareket etmeleri karþýlýklý olarak hizmet standartlarýný artýrdýðýný ve iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetlere imza atýldýðýný ifade eden Özyurt þunlarý kaydetti: lsquo;'Nizip Ticaret Odasý ve Gaziantep Ticaret Odasý olarak 2012 yýlýnda imzaladýðýmýz Kardeþ Oda Protokolümüz birçok oda ve borsaya örnek olmuþtur. Menemen Ticaret Odasý ile iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetler ve projeler hazýrlamak adýna kuracaðýmýz bu baðýn bölgelerimize katký saðlayacaðý kanaatindeyiz. Böylece ldquo;Ortak Akýlla Çalýþmakrdquo; anlayýþýyla iþbirliði yaptýðýmýz faaliyetlerin projelerin hem kýsa hem de uzun vadede etkilerini göstereceðine inancýmýz sonsuzdur.'' Menemen Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Yýlmaz Güral ise, Menemen hakkýnda ve odanýn faaliyetleri hakkýnda Nizip Ticaret Odasý yetkililerine bilgi verdi. Güral, lsquo;'Kardeþ oda seçtiðimiz Nizip Ticaret Odasý'nýn her alanda yaptýðý çalýþmalarý görüyor ve yakýndan takip ediyorum bu nedenle bizlere ve çalýþma arkadaþlarýma güç verecek olan bu oda ile kardeþ oda protokolünü imzalayacaðýmýzdan dolayý çok mutluyum'' dedi. Yapýlan konuþmalarýn ardýndan kardeþ oda protokolü imzalandý. Programýn sonunda her iki odanýn temsilcileri birbirlerine hediyeler takdim edildi. Protokol törenine NTO Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ali Sarý, Mahmut Polat, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz, NTO Disiplin Kurulu baþkaný Bekir Karabacak, Menemen Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Sayýn Ali Azgýn'a ve her iki odanýn meclis ve yönetim kurulu üyeleri katýldý. http://www.youtube.com/v/qScYBdTJtbU&feature