Nizip'te öðretmenler ve öðrenciler Nizip Tatlýcak Ýlkokulu ndash; Ortaokulu duvarlarýný Nizip millieðitim Müdürlüðünden almýþ olduklarý boya desteði ile kendileri boyadý. Nizip ilçesine baðlý Tatlýcak Mahallesi'nde bulunan Tatlýcak Ýlkokulu - Ortaokulunda görev yapan Teknoloji ve Tasarým Öðretmeni Ýlyas Öztürk ve Beden Eðitim Öðretmeni Mehmet Demiral ve öðrenciler,Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ'in talimatýyla verilen boyayla 300 kiþilik okulu boyasýný kendileri yaptý. Okul Müdürü Tuðrul Kardaþýn'da destek olduðu yaklaþýk 10 kiþi okulu boyamak için yaklaþýk 10 gün boyunca gece- gündüz çalýþtý. Teknoloji ve Tasarým Öðretmeni Ýlyas Öztürk, ldquo;Daha önce dýþarýdan hizmet alýyorduk ancak okul öðretmenlerimizin ve öðrencilerimizin katký saðlama isteði üzerine böyle bir projeye giriþtik. Bu proje sayesinde okulumuzda en azýndan iþiçilikte tasarruf saðlandý.Öztürk,okulumuza boya desteði veren ilçe Milli Eðitim Müdürümüz Cengiz Gündeþ ve emeði geçen okul Müdürümüz Tuðrul Kardaþ,Beden Eðitim Öðretmenimiz Mehmet Demiral ve öðrencilerimize sonsuz teþekkürler ediyorum dedi.