Nizip Ticaret Odasý ile Polatlý Ticaret Odasý arasýnda 'Ortak Meclis Toplantýsý' ve 'Kardeþ Oda' protokolu imza toreni yapýldý.
Polatlý Ticaret Odasý Meclis Toplantý Salonu nda gercekleþen "Kardeþ Oda" protokolu imza toreninde bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Polatlý Ticaret Odasý iþbirliði ile Ortak Meclis Toplantýsý ve Kardeþ Oda Protokolu imza toreni icin Polatlý da bir araya geldiklerini vurgulayarak bu torenin gercekleþmesinde emeði gecen herkese teþekkur etti.
NTO Baþkaný özyurt; TOBB Baþkanýmýz M. Rýfat Hisarcýklýoðlu'nun dediði gibi "Birlikve beraberlikte rahmet, ayrýlýkta azap var." bizlerde bugun Nizip TO ve Polatlý TO arasýnda iletiþimi guclendirmek, karþýlýklý hizmet standartlarýnýn artmasýný saðlamak, ortak toplantýlar ve faaliyetler duzenlemek amacýyla Kardeþ Odaprotokolu imzalayacaðýz. Ve boylece bolgelerimiz adýna koordinasyon ve iþbirliði anlamýnda her iki odaya fayda saðlamayý da planlýyoruz. dedi. özyurt konuþmasýnda Polatlý Ticaret Odasý ile iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetler ve projeler hazýrlamak adýna kuracaðýmýz bu baðýn bolgelerimize katký saðlayacaðý kanaatindeyiz. Boylece Ortak Akýlla Calýþmak anlayýþýyla iþbirliði yaptýðýmýz faaliyetlerin/projelerin hem kýsa hemde uzun vadede etkilerini gostereceðine inancýmýz sonsuzdur. ifadelerine yer verdi.
Polatlý Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Ulvi Sakarya ise yaptýðý konuþmada, Polatlý hakkýnda ve odanýn faaliyetleri hakkýnda Nizip Ticaret Odasý yetkililerine bilgi verdi.
Sakarya, ‘ Nizip Ticaret Odasýný Polatlý da aðýrlamaktan onur duyuyoruz. Oda olarak Nizip Ticaret Odasýnýn yaptýðý calýþmalar ve faaliyetlerle kendilerinden onde olduðunu vurgulayarak Gaziantep in marka þehir olmasýnda Nizip in onemli bir payý olduðunu dile getirdi. Ulvi Sakarya; Kardeþ oda sectiðimiz Nizip Ticaret Odasý nýn her alanda yaptýðý calýþmalarý goruyor ve yakýndan takip ediyorum bu nedenle bizlere ve calýþma arkadaþlarýma guc verecek olan bu oda ile kardeþ oda protokolunu imzalayacaðýmýzdan dolayý cok mutluyum dedi.
Yapýlan konuþmalarýn ardýndan kardeþ oda protokolu imzalandý. Programýn sonunda her iki odanýn temsilcileri birbirlerine hediyeler takdim etti.
Protokol torenine NTO Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri M.Ali Karabacak, Osman Alpaslan, NTO Meclis Uyesi Huseyin Yaprak, Polatlý Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Yaþar Murat Celik ve Polatlý TO meclis ve yonetim kurulu uyeleri katýldý.
![]()