Ceþitli temaslarda bulunmak uzere Nizip e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Goc ve Gocmen Sorunlarýný Ýnceleme Komisyonu uyeleri Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu nu ziyaret etti.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve NTO Yonetim Kurulu Uyeleri tarafýndan karþýlanan ve aralarýnda CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gokdað, CHP Adana Milletvekili Elif Doðan Turkmen, CHP Ankara Milletvekili Necati Yýlmaz ve CHP Eskiþehir Milletvekili Cemal Okan Yuksel ve beraberindeki heyet ile goruþ alýþveriþinde bulunuldu.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ziyaret dolayýsýyla yaptýðý acýklamada, CHP Milletvekilleri ve beraberindeki heyete Nizip Ticaret Odasý na yaptýklarý ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi. NTO Baþkaný Ozyurt, Nizip Ticaret Odasý ný tanýtarak Odanýn yapmýþ olduðu faaliyetler ve projeleri hakkýnda heyete bilgiler verdi. Nizip in sorunlarý ve cozum onerileri ile ilgili bilgiler veren Ozyurt, var olan sorunlarla ilgili siyasilerin ve sivil toplum kuruluþlarýnýn kamuoyu oluþturularak cozum bulunmasý gerektiðine dikkat cekti.
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gokdað ise Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve yonetim kurulu uyelerine sýcak karþýlamalarýndan dolayý teþekkur ederek, NTO Yonetim Kuruluna calýþmalarýnda baþarýlar diledi. Ulkemizde yaþanan teror olaylarý, komþu ulkelerimizde yaþanan ic savaþ ve Suriyeli gocmenlerle ilgili konulara deðinen CHP heyeti, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu uyeleri ile istiþarelerde bulundu.
Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu uyeleri Abdulkadir Kadir Akkuþ, Mehmet Ali Karabacak, CHP Nizip Ýlce Baþkaný Haluk Kahraman ve CHP Nizip ilce teþkilatý uyeleri de katýldý.
![]()