Ýþletmelerin urun ya da hizmetlerini uzun donemli koruyacak ,rekabetci ustunluðu saðlayan markalaþma olgusunu gunumuzde cok onem kazanan kavramlardan biri olarak karþýmýza cýkmaktadýr.
Ýhracat firmalarýnda bilinmesi gereken temel finans bilgilerine ihtiyac duyan ve yonetim kadrolarýnda gorev alan ve gorevi gereði, finansal tablolarý ve bilgileri doðru yorumlayarak genel durum hakkýnda rakamsal deðerlendirmeler yapabilme ve ihracat iþlemleri ile ilgili takip ve yorumlama becerisi kazanmasý duþunulen kadrolara her donemde ihtiyac duyulmaktadýr.
Daralan pazarlar ve artan rekabet, satýþ temsilcilerinin oneminin giderek artmasýna sebep olmaktadýr. satýþ elemaný olmak isteyen ve halen satýþ mesleðini icra eden kiþilerin kendilerini ve yeteneklerini fark etmeleri, muþterilerini tanýma ve analiz etmeleri, muþterilerinde guven yaratmalarý, muþterilerini anlama ve ihtiyaclarýna cevap verebilmeleri ve muþterilerini satýn alma eylemine nasýl yonlendirmeleri gerektiðinin kilit noktalarýnýn neler olduðu kavramlarý iþletmeler icin onem arz etmektedir. Teorik bilginin gerceklerle desteklendiði, bilginin beceriye donuþmesine katký saðlanmasý, temel amac olarak bu eðitimlere siz deðerli uyelerimizi davet ediyoruz.
Uyelerimize onemle duyurulur.
Eðitim tarihleri :
03 Mayýs 2016 Satýþ ve Pazarlama Eðitimi
04 Mayýs 2016 Markalaþma Eðitimi
05 Mayýs 2016 Dýþ Ticaret ve Finans Eðitimi
Eðitmen : Yondes Yonetim Danýþmanlýk &Enformasyon Sistemleri San. ve Tic. Ltd Þti. tarafýndan
Satýþ pazarlama ve markalaþma eðitimlerini Hulusi OFLAS
Dýþ Ticaret Ve Finans Eðitimini Yuksel BÝLEK verecektir.
Yer : Nizip Ticaret Odasý
Eðitim saatleri : 13:30 17:30
Not : Eðitim sonunda katýlýmcýlara katýlým belgesi verilecektir.
![]()